Програмата на събитието

Ден 1 | 29 ноември

Александър Граматиков

Основател, Mentor the Young
🗓️ 28 март 2024
🕑 10:00-10:30
Трансформативната сила на менторството

В тази сесия с Александър ще говорим за историята на Mentor the Young и ключовата роля на менторството в неговия живот. Александър ще сподели кои са четирите етапа на ефективното менторство, как, къде и защо да намерим правилните ментори в нашия живот.

EDTECH

Александра Жекова

ACC Coach, Growth Club by Alexandra Jekova
🗓️ 28 март 2024
🕑 11:00-11:30
Професионално и личностно развитие: правилно целеполагане и устойчиви стъпки за постигане на целите

Заедно с Александра ще разгледаме фундаменталните аспекти на личното и професионално развитие. Ще разберем какво са SMART цели, самосъзнание и ефективно управление на времето. Александра ще сподели и практически съвети за развитие на емоционална интелигентност и други ключови качества.

EDTECH

The Career Show Podcast

🗓️ 28 март 2024
🕑 12:00-12:30
The Career Show Podcast

Получете вдъхновение от гостите на The Career Show Podcast.

EDTECH

Лили Георгиева

Kонсултант по кариерна промяна и личен брандинг
🗓️ 28 март 2024
🕑 13:00-13:30
Защо не работя онова, което обичам?

Първосигнално отговорът е ясен: защото не мога да се изхранвам от това, което обичам. Но причините за това да оставаме на работа/позиция/професия, които усещаме, че не ни носят стойност и смисъл, са много по-дълбоки. Лили Георгиева ще ни сподели какви са причините да не предприемаме кариерна промяна, въпреки че е ясно, че й е време. И ще ни даде практически насоки какво да направим по въпроса, така че да направим първата крачка, устремено.

EDTECH

Константин Ковачев

Основател, Active Sitting
🗓️ 28 март 2024
🕑 14:00-14:30
Лошите стойки водят до болки

Заедно с Константин ще обърнем внимание на стойките, които заемаме по време на работа, и до какви проблеми в мускулите могат да доведат. Ще разкажем до какви физически изменения може да доведе продължителното седене на стол и ще разгледаме конкретни упражнения от гимнастиката Актив Ситинг, с които да балансираме тялото, докато работим.

EDTECH

Савина Николова

Основател, Savi Gelato
🗓️ 28 март 2024
🕑 15:00-15:30
Пътят на мечтите и смелостта да ги превърнеш в начин на живот

Защо е важно да правим това, което обичаме, и как страстта не винаги е достатъчна. За умението и отдадеността да следваме мисията си - Савина Николова ще сподели с вас личната си история и професионален път, който всеки ден я мотивира да бъде любознателна, откровенна и човечна.

EDTECH

Кристина Гълъбова

Основател, Разкажи ми
🗓️ 28 март 2024
🕑 16:00-16:30
Психичното здраве е част от общото здраве и превенцията е ключова

Тази тема преосмисля психичното здраве като ключ към пълноценен живот, разбивайки остарелите възприятия, че е необходимо да съществува проблем, за да се търси помощ от психолог. Кристина ще сподели конкретни съвети за това как да се започне грижа за собственото психично здраве и акцент на важността от ранната намеса. Включете се, за да разберете как да направите първите стъпки към психично здраве, което подкрепя вашето щастие и успех във всички аспекти на живота.

EDTECH

Радомира Михова

Oсновател, "Успешен глас"
🗓️ 29 март 2024
🕑 10:00-10:30
Как да звучим уверено на интервю за работа - техники и принципи

В своята сесия Радомира ще разкаже какво е въздействието на гласа като паравербални характеристики, в каква степен той влияе за формиране на първото впечатление и как оценяваме събеседника си за секунди, обръщайки най-голямо внимание на говора, очите и прическата му. Ще се научите как само за 5 минути да настроите гласа си да звучи приятно, ясно и уверено.

EDTECH

Георги Захариев

CEO, Finance Academy
🗓️ 29 март 2024
🕑 11:00-11:30
Как да постигаме личните си финансови цели без значение от професията ни

В тази тема ще разгледаме значението на финансовата грамотност, целеполагането за личните ни финансови цели, какво значи „финансова независимост“ и как да постигаме финансовото си спокойствие, за да бъдем ефективни в личния си живот и на работата си. Ще разгледаме разликата между спестяване и инвестиране и ще преминем през 4 задължителни стъпки, които човек трябва да следва, ако иска да бъде финансово успешен и да постига личните си финансови цели.

EDTECH

The Career Show Podcast

🗓️ 29 март 2024
🕑 12:00-12:30
The Career Show Podcast

Получете вдъхновение от гостите на The Career Show Podcast.

EDTECH

Иван Александров

CEO, eBag
🗓️ 29 март 2024
🕑 13:00-13:30
Еволюцията на електронната търговия: без лимит за развитие и усъвършенстване на млади професионалисти

Впуснете се в пътешествие през еволюцията на електронната търговия в България и разкрийте вълнуващите възможности за професионална реализация в нея. От анализатори на данни до архитекти на потребителско изживяване и мислене, всеки талант променя бъдещето на търговията в България, а защо не и извън пределите й.

EDTECH

Сами Хоссни

Основател, Health 4 Wealth
🗓️ 29 март 2024
🕑 14:00-14:30
Как да се храним здравословно в натовареното ежедневие

В натовареното ежедневие на съвременния работещ човек здравословните навици често остават на заден план. Те обаче са основополагащи не само за физическото ни здраве, но и за продуктивността ни на работното място. В своята сесия Сами ще представи основите на храненето и как да ги прилагаме с лекота, за да постигаме целите си в здравно направление.

EDTECH

Деница Панова

Data Science Manager, Kaufland България
🗓️ 29 март 2024
🕑 15:00-15:30
Data Science като неотменна част в развитието на бизнеса

Отвори вратата към света на Data Science и открий един нов път, по който може да поеме кариерата и образованието ти. Разбери какво всъщност е Data Science, какво трябва да си учил, за да бъдеш Data Scientist и как тази сфера помага на бизнеса.

EDTECH

Интересувате се от участие като изложител?
Разгледайте условията за участие в това събитие или свалете нашата PDF брошура с всички детайли относно условията за участие.

Регистрирайте се за 1 минута

Една регистрация ви дава достъп до всички наши кариерни събития. Безплатно е, забавно е и може да промени живота ви!