Иван Александров

CEO, eBag
No items found.
Иван Александров

За

Иван Александров

Иван Александров e основател и изпълнителен директор на онлайн ритейлъра eBag. Завършва средното си образование в училище “Христо Ботев” в Братислава, Словакия, а след това записва “Приложна математика” в Пловдивския университет “Паисий Хилендарски”. Професионалния си път Иван започва в сферата на дигиталния маркетинг през 2008 г. 6 години по-късно, когато се разделя с агенцията, за която работи, оставя зад гърба си екип от 50 души, локализирани в офиси в София, Лондон и Букурещ. Следващата стъпка в биографията на Иван е създаването на онлайн платформата Capt'n Social.

През 2015 г. стартира eBag, който днес е сред най-големите онлайн търговци у нас и има 70% пазарен дял в сегмента на онлайн супермаркетите. eBag е сред най-бързо развиващите се компании в България и обслужва над 100 000 домакинства в София, Пловдив, Перник, Пазарджик, Благоевград и Банско.

Портфолиото на онлайн търговеца включва над 15 000 висококачествени продукти, които покриват концепцията за one-stop-shop. На едно място, само с няколко клика, потребителите намират и поръчват до вратата на дома си продукти от месарница, млекарница, пекарна, плодове и зеленчуци, аптека, всичко необходимо за козметичната грижа, в това число медицинска козметика, продукти за детето, зоомаганин, стоки за дома и офиса. Иван Александров е носител на наградата Предприемач на 2021 г. на списание Forbes България.

Tема на лекцията

Career Show Expo 2023

Еволюцията на електронната търговия: без лимит за развитие и усъвършенстване на млади професионалисти

Впуснете се в пътешествие през еволюцията на електронната търговия в България и разкрийте вълнуващите възможности за професионална реализация в нея. От анализатори на данни до архитекти на потребителско изживяване и мислене, всеки талант променя бъдещето на търговията в България, а защо не и извън пределите й.