Кристина Гълъбова

Основател, Разкажи ми
No items found.
Кристина Гълъбова

За

Кристина Гълъбова

Кристина е психолог и социален предприемач. Тя е основател на дигиталната платформа за психично здраве "Разкажи Ми", която предлага мобилно приложение за самопомощ и достъп до консултации с психолози. Стартирана в отговор на нарастващата нужда от психологическа подкрепа и премахване на стигмата в тази сфера, платформата бързо привлича над 15 хиляди потребители и се подготвя за експанзия на румънския пазар.

Кристина не спира дотук и основава компанията “7Диджит”, която разработва технологични продукти в сферата на здравеопазването, и която си партнира с ООН.

Кристина е отличена в престижната селекция на Forbes Bulgaria “30 под 30"

Tема на лекцията

Психичното здраве е част от общото здраве и превенцията е ключова

Тази тема преосмисля психичното здраве като ключ към пълноценен живот, разбивайки остарелите възприятия, че е необходимо да съществува проблем, за да се търси помощ от психолог. Кристина ще сподели конкретни съвети за това как да се започне грижа за собственото психично здраве и акцент на важността от ранната намеса. Включете се, за да разберете как да направите първите стъпки към психично здраве, което подкрепя вашето щастие и успех във всички аспекти на живота.