Александра Жекова

ACC Coach, Growth Club by Alexandra Jekova
No items found.
Александра Жекова

За

Александра Жекова

Александра Жекова е коуч, ментор и консултант на млади спортисти и предприемачи. Състезава се на международната сноуборд сцена, от 11-годишна. През годините Александра практикува и се състезава във всички сноуборд дисциплини, но от 2000 г. се специализира в Сноубордкроса, която е най-младата, динамично развиваща се и атрактивна за зрителите дисциплина. Тя е носителка на множество титли от Европейски и Световни първенства, както и от Световни купи - част от календара на Международната Ски Федерация - FIS.

Александра е финалист в Зимните Олимпийски игри в Сочи 2014 и Корея 2018, и медалистка от Winter X Games - САЩ. Понастоящем учи в магистърска програма "Спортна психология", в Национална Спортна Академия "Васил Левски". Създател е на платформата за самопомощ "Growth Club by Alexandra Jekova" - платформа за личностно и екипно израстване, физическо и ментално здраве.

Tема на лекцията

Професионално и личностно развитие: правилно целеполагане и устойчиви стъпки за постигане на целите

Заедно с Александра ще разгледаме фундаменталните аспекти на личното и професионално развитие. Ще разберем какво са SMART цели, самосъзнание и ефективно управление на времето. Александра ще сподели и практически съвети за развитие на емоционална интелигентност и други ключови качества.