👉  Разгледайте най-актуалните обяви за работа в Career Show Jobs

Александра Жекова

No items found.
Александра Жекова

За

Александра Жекова

За Александра

Александра се състезава на международната сноуборд сцена от 11-годишна. През годините Александра практикува и се състезава във всички сноуборд дисциплини, но от 2000 г. специализира в Сноубордкроса, която е най-младата, динамично развиваща се и атрактивна за зрителите дисциплина. Тя е носителка на множество титли от европейски и световни първенства, както и от световни купи - част от календара на Международната Ски Федерация - FIS. Александра е финалист в Зимните Олимпийски игри в Сочи 2014 и Корея 2018, и медалистка от Winter X Games - САЩ.Александра е тринадесет пъти Национален шампион на България в периода 2003-2018 г. и 67 пъти в топ 10 на Световната Купа по Сноуборд.

Като един от най-известните и значими български спортисти в зимните спортове, Александра е лидер, подхранващ екологични и социални кампании, насърчаващи съзнателен и здравословен начин на живот.Тя е световен посланик за приложението Re/ Mind и бранда за дизайнерски бижута с инвестиционна стойност- Generation 24K.Александра специализира в сферата на здравословния начин на живот. Занимава се с кондиционната подготовка на атлети, лайф и бизнес коучинг. Посветена е на развитието на българския сноуборд, като участва в подготовката и менторството на младите поколения. В последната година се занимава успешно с управление и развитие на личен бизнес като работи в сферата на инфлуенс маркетинга. Консултира като коуч индивидуални клиенти и стартиращи бизнеси занимаващи се с устойчива мода и здравословен начин на живот.

Tема на лекцията

Устойчиви подходи в преследването на голямата цел

Александра Жекова ще разкаже за своя път към успеха и как това е променило живота й. Ще даде практически насоки свързани с мотивацията, споделени през призмата на личния опит и преживяване и ще сподели за нейните 5 топ практики и тяхнотото въздействие.