Информация за изложители

Изложбена площ и размери

Изложбена площ 4 кв.м

4 кв.м. (2х2 м) площ
1 маса
2 стола
3 контакта (обща мощност 1 kW)
Бадж за изложители
Неограничен брой представители на място
Wi-Fi

До всяка маса и зад нея има пространство за поставяне на рекламна стена/банер стойка (до 2 м ширина). Максимална височина: 2.5 метра. Моля, имайте предвид, че поставянето на по-широки от 2 м рекламни стени/банери е възможно само, ако сте заявили пакет с площ от 8 кв.м. или 12 кв.м.

Изложбена площ 8 кв. м.

8 кв.м. (4х2 м) площ
1 маса
2 стола
6 контакта (обща мощност 2 kW)
Бадж за изложители
Неограничен брой представители на място
Wi-Fi

До всяка маса и зад нея има пространство за поставяне на рекламна стена/банер стойка (до 4 м ширина). Максимална височина: 3 м.

Ако имате собствена маса/гише/поп-ъп и нямате нужда от предвидените маса и/или столове, моля уведомете ни по имейл до 20 септември 2023 г.
Важно! Пространството разполага със специфична подова настилка (тип мокет).
Важно! Пространството не разполага със специфична подова настилка (тип мокет). Можете да предвидите настлика/платформа за да осигурите по добър вид на изложбеното си пространство.

Разполагане на щанд

Времето за подготовка и настаняване на фирмите-изложители ще бъде на 09.10.2023  г. от 12:00ч. до 15:00ч. Екипът на Career Show ще ви очаква в зала “България” на Международен панаир Пловдив - Конгресен център. Вижте повече детайли за логистиката по-долу.

Важно: Моля внимавайте при настаняване в залата! Забранени са нанасянето на лепила, както и пробиването на елементи, част от имуществото на залата. Моля не претоварвайте палетните колички, които ще са на разположение за ваше ползване!
Важно: Моля внимавайте при настаняване в залата! Забранени са нанасянето на лепила, както и пробиването на елементи, част от имуществото на зала Арена Армеец. Моля не претоварвайте палетните колички, които ще са на разположение за ваше ползване!

Прибиране на щанд

Изложбената част ще бъде отворена за посетители на 10.10.2023 г. От 10:00 до 17:00ч. Можете да приберете щанда си САМО на 10.10.2023 г. от 17:00 до 18:30 ч., непосредствено след събитието.

Разтоварителна дейност

За да разтоварите или натоварите материали, които ще ви бъдат нужни за участието на Career Show 2023 - PLOVDIV използвате “вход D” с бариера от страна на бул. "България” (до Пожарна) и се придвижете към Конгресен център вътре в панаира. Вижте на картата тук.

До Конгресен център ще ви посрещне наш екип, който да съдейства и упъти към зала “България”. След разтоварване, превозното средство трябва да бъде премахнато от територията на панаира по най-бързия начин, освен ако не сте заплатили паркинг - тогава то трябва да бъде преместено на съответното паркомясто.

Важно: Лице за контакт при товаро-разтоварителни дейности в Sofia Event Center: Георги Черногорски
телефон за връзка: +359 882 444 662

Паркинг

В деня за подготовка (09 окт), както и по време на Career Show 2023 - PLOVDIV (10 окт) ще можете да използвате паркинга на Международен панаир Пловдив, таксата за ползването е 9 лв.

Допълнителна информация

Моля, в деня на събитието елате в указаното време за настаняване на изложители, за да се намали максимално струпване на хора около зоната за регистрация (не по-късно от 09:00 ч.) – събитието отваря врати за кандидати от 09:30 до 17:00 ч.
На разположение в залата са санитарни помещения.
Пушенето в залата е забранено – както на традиционни цигари, така и на алтернативни електронни устройства.
Като наши партньори на събитието сме предвидили обяд, който ще бъде сервиран в 12:00 ч. в специално обособена зона.
Поканете ваши колеги и близки да посетят събитието и да подкрепят участието ви на място.
Не забравяйте да споделите за участието и в социалните мрежи и каналите си за комуникация.

Контакт

За всякакви допълнителни въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Емил Томов
emil@careershow.bg
+359 884 088 178