5 Октомври 2023 | Арена Армеец

6 Октомври 2023 | Онлайн

Career Show 2023

Водещото кариерно експо за квалифицирани кадри.
100+ работодатели, 4000+ кандидати, 40+ съпътстващи активности.

Интересувате се от участие като изложител?

cs-2020-website-home-main-mob-1
cs-2020-website-home-main-mob-2

Career Show 2023

5-6 ОКТОМВРИ 2023

Водещото кариерно експо за квалифицирани кадри. 100+ работодатели, 4000+ кандидати, 40+ съпътстващи активности.

Интересувате се от участие като изложител?

Срещнете се на живо и онлайн с
топ работодателите на България

Независимо дали сте в България или в чужбина, вече можете да намерите мечтаната работа като се срещнете лично със 100+ топ работодатели на България.

Програма на Career Show 2022

Вдъхновяващи и полезни лекции, дискусии и активности за кариера и личностно развитие.

20 септ 2022 – Sofia Event Center

Краси Георгиев и

Венелина Величкова

Основатели, Chair UP

10:00 – 10:30 | Сцена: LIFE/GROW

Brain food: Как чрез физическа активност на работното място да бъдем по-ефективни и фокусирани

Как да увеличим енергията си без кофеин, да останем фокусирани и ефективни и в натоварени дни? Енергизиращи техники, трикове за мозъчна стимулация и концентрация чрез движения на тялото, с които да постигнем по-добри резултати по време на работа. Упражнения, които активират веществата в мозъка, наречени „фактори на растежа“ и така ни помагат за създаването на нови мозъчни клетки и установяване на нови връзки между невроните, за да учим и запаметяваме по-ефективно.

Workplace Wellness

Александър Йорданов

General Manager, Glovo Bulgaria

10:00 – 10:30 | Сцена: TECH/EXPLORE

Моите съвети за успех на интервю (след като интервюирах 500+ топ кандидати)

Александър Йорданов ще ни разкаже какво всъщност търсят работодателите и как се опитват да го намерят (различните видове и кръгове на интервюта), как да се подготвите за различните кръгове от процесанпо подбор и кои са Do’s & Don’ts по време на интервю за работа.

Job InterviewCareer Development

Анна Цолова

експерт по публично говорене

10:45 – 11:15 | Сцена: LIFE/GROW

Силата на историята в общуването и в публичното говорене

В своята сесия Анна ще ви разкрие някои техники за разказване на истории. Ще научите защо историята е аргумент за вашето послание и как с разказването на истории и даването на примери може да направите публичната си изява въздействаща.

StorytellingPublic Speaking

Катерина Ушева

Маркетинг директор, Kaufland България

10:45 – 11:15 | Сцена: TECH/EXPLORE

Да излезеш от зоната на комфорт?

Толкова ли е важно наистина да излизаш от зоната си на комфорт? Дали „излизането“ трябва да е основополагащ за кариерното развитие завой или „излизането“ може да бъде открито и в ежедневните промени и предизвикателства. С Катерина ще говорим за нещата, които ежедневно „се объркват“ и ще обсъждаме дали те са двигателят на „излизането от зоната на комфорт“.

Career DevelopmentCareer Challenges

Тиа Станкова

моден дизайнер и международен стайлинг консултант

11:30 – 12:00 | Сцена: LIFE/GROW

Облеклото при интервю за работа – новите правила

В тази сесия с Тиа ще поговорите за това различни ли са постковид правилата в облеклото при интервю за работа; какви са сходствата и различията п ри среща на живо или онлайн – какви цветове, десени, модели дрехи и аксесоари да изберем? Ще научите какво да избягвате на всяка цена, когато държите да се представите добре. Тиа ще ви представи и примерни визии според нивото на позицията.

Dress to Impress

Иван Атанасов и

Корнелия Венева

Site Lеаder, Uber Engineering София
Старши програмен мениджър, Uber Engineering София 

11:30 – 12:00 | Сцена: TECH/EXPLORE

Спортът и кариерата – какво е общото между тях?

За да постигнеш успехи в спорта или да спечелиш в състезание, ти трябват комбинация от умствена нагласа и развитие на определени качества и умения. Разбира се, и малко късмет винаги помага. През призмата на личния си успешен опит в професията и в любителския и професионалия спорт, Иван и Корнелия ще разкажат как подготовката за едно състезание е сходна с изгражданаето на впечатляваща кариера и кои са нещата, които ще ви направят успешни и в двете.

Goal SettingDeterminationSuccess

Макс Баклаян

CEO, Tavex SEE

12:15 – 12:45 | Сцена: LIFE/GROW

Как да успеем като карък?

В природата еволюира най-адаптивният индивид. Онзи, на когото нещата не му вървят, но с целеустременост кара вселената да се огъне. Макс ще ви разкаже как благодарение на всички несгоди и целия си карък е тук – днес. Разбира се и много труд и любов към това, което прави и с когото го прави. Кои са важните избори в живота му и как учителят сам се появява, когато ученикът е готов!

Goal SettingDeterminationSuccess

Димитър Стоянов

Country Manager, SPARK

12:15 – 12:45 | Сцена: TECH/EXPLORE

Технологиите в споделената икономика

Стефан Спасов ще разкаже в своята сесия за трансформацията на модела на собственост към модела на споделената икономика и мобилността като услуга.

TechShared Mobility

Ивайло Калфин

Изпълнителен директор, Еврофонд

13:00 – 13:30 | Сцена: LIFE/GROW

Бъдещето на труда започна вчера. Готови ли сме за него?

Пандемията от КОВИД-19 ускори значително процеси в областта на труда, които бяха вече започнали. Пейзажът на трудовата дейност в целия Европейски съюз значително се промени. Умението за бърза адаптация ще създаде много нови възможности и обратното – липсата на такава ще предизвика нови дълбоки обществени разделения и проблеми. В своята сесия Ивайло Калфин ще представи някои резултати и изводи от изследванията на Еврофонд от последната година в тази област.

New RealityFuture of Work

Ралица Станоева

Старши фасилитатор, The Business Institute

13:00 – 14:00 | Сцена: TECH/EXPLORE

Аз + Работа = Синхрон

С помощта на креативната методология LEGO® SERIOUS PLAY® (LSP), ще търсим какво стои зад сборът Аз + Работа = Синхрон. От една страна „Аз“ перспективата в отговор на въпросите: какво обичам да правя и в какво съм добър, от друга, перспективата на професионалния ни живот. Ще ви провокираме положително със смяна на парадигмата – от „баланс между работа и личен живот“ към „синхрон между работата и мен“.

BalanceSerious Play

Камелия Мончева

Delivery Readiness Manager (EMEA), Hewlett Packard Enterprise

13:45 – 14:15 | Сцена: LIFE/GROW

Дестинация: Успех

Живеем в постоянно и бързопроменящ се свят, който налага бизнеса и компаниите, от които сме част, да направят своя избор – адаптация към иновациите или бърз край. Промяната тръгва от нас, служителите. Ние непрестанно се усъвършенстваме, учим се от грешките си и надргаждаме постигнатото с все по-бързи и все по-уверени темпове. Камелия ще ви докаже, че да вървим напред и нагоре в глобална компания, имайки комфорта да живеем в собствената си страна, близо до семейство и приятели, е уникална възможност, каквато има и в България.

SuccessCareer Development

Иван Александров

основател и изпълнителен директор, Ebag

14:15 – 14:45 | Сцена: TECH/EXPLORE

Какви умения са нужни, за да бъдеш успешен в бързо растяща кампания?

Иван Александров ще разкаже от личен опит какви умения притежава успешния човек и какво е нужно, за да можем да се развиваме в една бързо растяща компания. Ще сподели за неговия път и кои са качествата, които са му помогнали по време на неговото кариерно развитие.

Career DevelopmentSuccess

Александър Калинов и

Борис Бъндев

основатели, Stray Sheep

14:30 – 15:00 | Сцена: LIFE/GROW

Може ли човек да общува без думи?

В своята сесия Алекс и Борис ще ви представят азбуката на жестов език. Чрез интерактивна демонстрация ще ви покажат може ли човек да общува без звук. А може ли без звук и зрение? Включете се в сесията на Алекс и Борис, за да научите повече за значението на невербалната комуникация и как да кажем повече с по-малко.

InclusivenessSign Language

Богдана Дивитакова

Strategic Finance Director, Yettel

15:00 – 15:30 | Сцена: TECH/EXPLORE

А сега накъде? Интересна, забавна и отплащаща се кариера – мисията възможна.

Богдана Дивитакова ще разкаже за възможностите за кариерно развитие, които предлага телеком сектора. Ще даде съвети как да избираме компаниите, екипите и работата си, как да се развиваме и забавляваме, докато работим.

Career DevelopmentTelecommunications

Вероника Денева

HR Мениджър, flatexDEGIRO

15:15 – 15:45 | Сцена: LIFE/GROW

Задължителните социални придобивки, за които да попиташ при следващото си интервю

Заедно със заплащането, социалните придобивки са сред водещите фактори, когато избираме нов работодател. Знаете ли как и кога да попитате за заплатата и социалните придобивки? Вероника ще разкаже кои са придобивките, които най-добрите компании предлагат и какво можете да очаквате, стартирайки своята нова кариера.

Job InterviewSocial Benefits

Ясен Янков

VP of Product Development, Nexo

15:45 – 16:15 | Сцена: TECH/EXPLORE

Как разрастваш екипа си в турбулентни времена?

Във времена, когато технологичните гиганти в цял свят освобождават част от екипите си, Ясен Янков, VP of Product Development в Nexo ще ни разкаже какви са златните правила на устойчивото развитие на един екип и как да се предпазим от свръхрастежа в организацията. В сесията му ще научите какви са предпоставките и как да планираме; кои са златните правила на усточивия растеж; как намираме, задържаме и развиваме талнати?

TechCryptoRecruitmentPeople Management

Мария Семова

Мениджър „Снабдяване и плащания“, Coca-Cola HBC

16:00 – 16:30 | Сцена: LIFE/GROW

Свят на възможности

Мария вярва, че всеки има отговорността да избере своята посока, ниво на ангажираност и какво може да промени в себе си, около себе си и възприятието си за околната среда, за да достигне желаната цел. В своята сесия тя ще представи кариерна пътека, презентирана чрез личен пример, и послание за многото възможности и широко поле за изява.

Career Development

21 септ 2022 – Online

Левон Хампарцумян

Банкер

09:00 – 09:30 

3-те урока на Левон Хампарцумян

В тази сесия Левон Хампарцумян ще ни разкаже за своя път във финансовия свят и какъв е неговият ключ към успеха. През какви препятствия е преминал и кои са 3-те най-ценни урока, които е научил – всичко това и още ценни съвети за света на бизнеса, ще научим по време на лекцията на успелия банкер.

FinanceBanking

Ваня Митева

Президент, Австралийската EMDR Асоциация 

10:00 – 10:30

Травми на работно място

Ваня ще разкаже какво означава термина „Травма на работно място“ и ще даде примери за различни видове травми на работното място. Тя ще даде полезни съвети как да се подходи в такива ситуации и ще коментира върху избора на кариера и мотивите за смяна.

Workplace Wellness

Анета Рахилчукова

Retention & Motivation Expert, Kaufland

11:00 – 11:30

Брандът „АЗ“

Как да позиционираме себе си като личности и професионалисти. В сесията с Анета ще получите съвети за успешно изграждане и позициониране на своя личен бранд. Ще научите също защо и как инвестицията на време и усилия в този мощен инструмент може да се превърне в двигател на кариерното ви развитие.

GrowthPersonal BrandingCareer Development

Peter Ivanov

Manager, Entrepreneur and Virtual teams Expert

12:00 – 12:30 | Английски език

How to motivate home office workers and build powerful virtual and hybrid teams!

Join Peter in his session to find out how to achieve effective communication despite the geographical distance, how to motivate your team, when it’s spread across multiple locations and establish a winning spirit, and how to align individual goals with the team’s objectives in order to achieve fantastic business results.

People ManagementHybrid Work

Георги Арабаджиев

съосновател, Гига Аутомата

13:00 – 13:30

Роботизация в индустрията: ще заменят ли роботите хората?

В обществото съществува схващане, че роботизацията в индустрията ще съкрати работните места. В своята сесия Георги Арабаджиев ще разкаже какво всъщност е необходимо, за да заместят роботите изцяло човешката дейност, има ли причина да се притесняваме и възможно ли е роботите да заменят хората в обозримо бъдеще?

TechRobotics

Мадлен Алгафари

психотелесен терапевт, Директор, Български Институт по Неорайхианска аналитична психотерапия

14:00 – 14:30

Емоционалната интелигентност

В своята сесия Мадлен ще разкаже какво е емоционална интелигентност и с какво тя се отличава от рационална и духовна. Ще разберете на какво се дължи ниската емоционална интелигентност и как ниската емоционална интелигентност ни разболява. Ще получите и полезни съвети как да повишите своята емоционална интелигентност и поведенческа гъвкавост в партньорските отношения – интимни или работни.

Emotional IntelligencePsychology

Ясен Янков

VP of Product Development, Nexo

15:00 – 15:30

Crypto PROs: Екипите, които градят бъдещето на финансите

Големите технологични скокове и иновации се създават от хора и тяхната визия и споделена експертиза. Как развиваме екипите зад световни продукти, какви са важните уроци, които научихме по пътя от 0 до 650 и каква е визията занапред. Научете повече от Ясен Янков, VP of Product Development в Nexo.

TechCrypto

Лили Георгиева

Kонсултант по кариерна промяна и личен брандинг

16:00 – 16:30

Защо не работя онова, което обичам?

Първосигнално отговорът е ясен: защото не мога да се изхранвам от това, което обичам. Но причините за това да оставаме на работа/позиция/професия, които не ни носят стойност и смисъл, са много по-дълбоки. Лили Георгиева ще обобщи опита си в над 2500 часа консултиране по кариерни теми, ще ни сподели какви са причините да не предприемаме кариерна промяна и ще ни даде практически насоки какво да направим по въпроса, така че да направим първата крачка, устремено.

Career DevelopmentCareer ChangeCareer Satisfaction

Борис Христов

Основател, 356labs

17:00 – 17:30

Спецификите на онлайн презентирането

Презентациите не са това, което бяха! Последните две години принудиха целия свят да комуникира онлайн, но този нов свят, за съжаление, идва с неговите специфики. Какви са те и какво всъщност е различното в подготовката и изнасянето на онлайн презентация в сравнение с такава, чиято аудитория е пред нас? В тази сесия ще дадем отговора на точно този въпрос.

Presentation Skills

5 Октомври 2023 | На живо

Срещнете се лично с топ фирми на живо

  • Получете информация за кариерни възможности в над 60 сектора
  • Прекарайте един супер полезен ден със страхотни активности и уъркшопи на живо
  • Отделете само няколко часа и се срещнете лично с десетки работодатели
  • Бъдете информирани, независимо дали търсите активно работа

6 Октомври 2023 | Онлайн

Участвайте онлайн и спестете стотици часове в търсене

  • Участвайте в събитието, където и да сте по света!
  • Използвайте подробни филтри, за да намерите точния работодател
  • Поканете на видео среща само фирмите, които сте подбрали
  • Достигнете онлайн до топ работодателите на България
  • Чуйте уникалните лекции за успешна кариера и щастлив живот

В двата дни на събитието имате възможност да се срещнете с различни работодатели и да участвате в различни сесии и активности.

Изложители

 
Accenture
Alorica Bulgaria
Amusnet Interactive
Apex Fund Services (Bulgaria)
Atos
Axpo
Balkan Services
Balkantel
Billa
Blue Lynx
Bosch Engineering Center Sofia
Brandwatch
British American Tabacco
Bulwork
Cargill
Cargotec
CLUB MED
Coca-Cola HBC
Codix
Concentrix
Decathlon
diva-e
dm Bulgaria
DSK Bank
Easy Credit
Entain
ETEM GESTAMP
Evalato
Eventex
Fantastico
flatex DEGIRO Bank Dutch Branch
GemSeek
GS Software
Hedgeserve
Hewlett Packard Enterprise
hp Inc.
HRS
Infopulse Bulgaria
Information Services
Ingram Micro
iO Campus Sofia
Kaufland
Lidl
Louis Dreyfus Company
Lufthansa Technik
Lukoil
Mansion
Mazars
MBL
Melexis
METRO
Modis
myPOS
Passcon
Paynetics
Paysafe
Philip Morris
Phoenix Media
Pontica Solutions AD
Postbank
Puzzle Brands
regiocom
REWE digital
ROITI
Seneos
SIT Alemira
Solveva
Stanga 1
Storpool
Studio Tech
Sutherland
Tek Experts
Telus
TINQIN
Top Skills Recruitment
TTEC
UNIBERG
VMWare
William Hill
Yettel
Уча.се
 

Защо да участвате?

Отделете само няколко часа и пред вас ще се открият стотици нови възможности!

Световните брандове са при нас

Няма друго събитие, на което имате възможност да се срещнете с толкова много топ работодатели.

Няма значение къде се намирате по света

Където и да сте – в България или в чужбина, можете да участвате и да вземете максимума от това събитие!

Акцент – кариерно преориентиране

Сменяте бранша? Тук е мястото да получите информация за кариерни възможности в над 60 сектора!

Нетуъркинг, демонстрации и уъркшопи

Онлайн и на живо, можете да вземете участие в супер полезната ни програма. Тя е напълно различна и двата дни!

Защо да участвате?

Отделете само няколко часа и пред вас ще се открият стотици нови възможности!

Световните брандове са при нас

Няма друго събитие, на което имате възможност да се срещнете с толкова много топ работодатели.

Няма значение къде се намирате по света

Където и да сте – в България или в чужбина, можете да участвате и да вземете максимума от това събитие!

Акцент – кариерно преориентиране

Сменяте бранша? Тук е мястото да получите информация за кариерни възможности в над 60 сектора!

Нетуъркинг, демонстрации и уъркшопи

Онлайн и на живо, можете да вземете участие в супер полезната ни програма. Тя е напълно различна и двата дни!

Медийни партньори

 
3eNews
BurgasNews
CIO Insights
Expoworld.bg
Gustonews
HiCast
Mediacafe
MyRo.biz
Novinite
Plovdivski Novini
Standart
stz24
Topnovini
Trending Topics
zagora.bg
Борса.bg
ВАРНА Новини
Гледай си работата!
Инженер.bg
Лидер.бг
ПловдивПрес
Фактор подкаст
Фрамар
 

Партньори

 
Ahmad tea
Baristo
BCWT
Bulgaria Wants You
Ego Water
How to speak
MOVE.bg
Present to succeed
Roobar
Villa Melnik
Знам.бе
Национален младежки форум
Таткова градина
 

Партньорски институции

 
Career Center Sofia University FMI
Confindustria Bulgaria
ERP Academy
International Business School
IT Step
Plovdiv University
The business intitute
Агенция по заетостта
Аграрен Университет – Пловдив
Асоциация на индустриалния капитал в България
Бургаски свободен университет
Българо-испанска търговска камара
Българска асоциация на архитектите и инженерните консултанти
Българска Асоциация на Професионалистите в Мениджмънта на Хотели
Българска финтех асоциация
Великотърновски университет – Филологически факултет
Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“
Висше транспортно училище
Висше училище по агробизнес и развитие на регионите
Висше училище по застраховане и финанси
Държавна агенция за българите в чужбина
ИАНМСП
Кариерен център, Стопански факултет на СУ
Междууниверситетски център за развитие на кариерата към УНСС
Национална бизнес мрежа
Нов български университет
Русенски университет „Ангел Кънчев“
Столична общинска агенция за приватизации и инвестиции
Стопанска академия „Д. А. Ценов“ – Свищов
Технически университет – Варна
Технически университет – Габрово
Тракийски университет – Стара Загора
Тръст за социална алтернатива
Университет по библиотекознание и информационни технологии
Шуменски университет „Епископ Константин Преславски“
Югозападен университет
 

Искате да ви напомним?

Оставете ни имейл и ще ви пишем седмица преди събитието!  :)