Програмата на събитието

Ден 1 | 29 ноември

Dimitar Savov

Founder
Startup Masters, Masters Academy, Skillplate
🗓️   29 Ноември 2023   |
   🕑   
10:00-10:30
The best marketing career specializations

Join this webinar to learn all about the different types of specializations in marketing, the pros and cons of each one, and its earning potential. Dimitar will also talk about the skills required for each marketing role and guide you on how to find out which position would be best suited for you.

EDTECH

Николета Парушева

Старши специалист "Дигитални комуникации"
Kaufland България
🗓️   29 Ноември 2023   |
   🕑   
11:00-11:30
Връзката между маркетинга, обслужването на клиенти и инфлуенсърите

Защо е важно да познаваме аудиторията си? Как customer support ни помага, решавайки проблемите на аудиторията, да я опознаем още по-добре? Къде е мястото на инфлуенсърите в дигиталната комуникация? Какво е добре да избягваме? За отговорите на тези и още въпроси ще говори Николета.

EDTECH

Иво Илиев

CEO
BOLANDILA
🗓️   29 Ноември 2023   |
   🕑   
12:00-12:30
Омни-канално бизнес присъствие за успешни продажби

Иво ще разкаже за бизнес стратегията, утвърдила се като гъвкав, устойчив и ефективен подход за реализиране на продажби.  Иновативното в този omni-channel подхода е фокусът върху продажбите на всички нива на продажбената фуния, а не само на последното.

EDTECH

Вяра Стефчева

CEO
Zahara Consult
🗓️   29 Ноември 2023   |
   🕑   
13:00-13:30
Изкуствен интелект в маркетинга: Приложения и бъдеще

Уебинарът ще представи поглед върху това как изкуственият интелект ще преобрази професията "маркетинг специалист". Ще бъдат разгледани ясни и конкретни примери за приложението на AI в маркетинга. Ще говорим и за иновативните възможности пред бизнеса и предизвикателства, с които експертите ще трябва да се справят в бъдеще!

EDTECH

Мартин Желязков

SEO Specialist
Netpeak Bulgaria Digital Marketing Agency
🗓️   29 Ноември 2023   |
   🕑   
14:30-15:00
To SEO or not to SEO: как да стартираме кариера в SEO оптимизацията на онлайн магазини

В своята сесия Мартин ще даде отговори на важни въпроси при стартиране на кариера в в SEO оптимизацията на онлайн магазини: какво представлява SEO оптимизацията накратко; в какво се състои работата на един SEO специалист; какви дейности извършва SEO специалистът за онлайн магазините в своята работа; кои са основните стъпки и процеси в оптимизацията на онлайн магазини; как да трупаме опит и да надграждаме знанията си в областта на SEO оптимизацията на онлайн магазини.

EDTECH

Тодор Христов

Водещ на обучения, Основател
Нова Визия и Златни Правила
🗓️   29 Ноември 2023   |
   🕑   
15:00-15:30
Седемте ключови етапа в B2B продажбите

Успешните B2B продажби не са въпрос на щастливи случайности или хаотични импровизации. В дългосрочен план са ефективни само онези търговци, които систематично следват конкретен и логичен процес на продажби. Научи кои са ключовите стъпки, които лежат в основата на всяка успешна система за B2B продажби.

EDTECH

Василена Вълчанова

Маркетинг консултант и трейнър
Valchanova.me
🗓️   29 Ноември 2023   |
   🕑   
15:30-16:00
Топ навици за успешни маркетолози

Какво отличава продуктивните професионалисти от останалите? Те инвестират в изграждането на навици – автоматични действия, които им позволяват постоянно да се развиват в желаната посока, без да хабят излишни усилия. В тази презентация маркетинг консултантът Василена Вълчанова ще ви представи водещите навици, които ще ускорят кариерната еволюция на всеки млад маркетинг професионалист. Ще видите и инструменти и ресурси, с които лесно да интегрирате тези навици в своето ежедневие.

EDTECH

Вергиния Накова

Основател
Training Academy
🗓️   29 Ноември 2023   |
   🕑   
16:00-16:30
Пет-звездно обслужване – скритият коз за иновации на бизнеса

Качественото обслужване на клиенти е едно от най-големите предизвикателства пред бизнесите в България и в световен мащаб. С подобряването на уменията за професионално обслужване бизнесите достигате не само до все повече лоялни клиенти, но и гарантират своето бъдещо развитие. В тази тема ние ще разгледаме един от най-важните инструменти за обслужване на клиенти и справяне с конфликтни ситуации, който можете да прилагате в различни сфери – акаунт мениджмънт, магазини, ХоРеКа сектор и др. С този инструмент ще можете успешно да разрешавате и междуличностни конфликти.

EDTECH

Атанас Атанасов

Head of Strategy
marketIN
🗓️   29 Ноември 2023   |
   🕑   
16:30-17:00
Преговори за заплата. Или как да се опитаме да вземем цялата баница

Обсъждането на възнаграждението ни и воденето на преговори за заплата е трудна и деликатна тема за много от нас. 
Целта на тази презентация е да разбули тази щекотлива за някои тема в систематизирани и ясни стъпки. Сесията на Атанас ще ви помогне да се почувствате по-уверени и да увеличите шансовете си да постигнете максимума във всяка подобна ситуация.В презентацията ще има не само теоретична информация, но и добри практики и реални примери.

EDTECH

Регистрирайте се за 1 минута

Една регистрация ви дава достъп до всички наши кариерни събития. Безплатно е, забавно е и може да промени живота ви!