Програмата на събитието

Ден 1 | 29 ноември

Теодор Панайотов

Съосновател
EtherMind и Coursedot
🗓️ 30 май 2024
🕑 10:00-10:30
Да живееш в интересни времена - адаптация по време на несигурност

В своята сесия Теодор ще говори за промените, които се случват в технологичния свят и какво да очакваме в близко бъдеще. Фокусът ще е как да се адаптираме, какви умения са нужни, за да имаме икономическа стойност при положение, че много инвеститори и тех компании „точат ножа“ на хората от IT света.

EDTECH

Michal Juhas

Co-founder
ETL Group
🗓️ 30 май 2024
🕑 11:00-11:30
What Tech Recruiters Want to See?

Technical recruiters reach out to candidates with new career opportunities. If you’d like to increase your chances of landing a better job that pays well, improve your LinkedIn profile so they can find you. It’s like Google SEO for your online resume. Join Michal's presentation to learn more.

EDTECH

Мартин Тошев

Java User Group Bulgaria
🗓️ 30 май 2024
🕑 13:00-13:30
Изкуството на статичния анализ на код

Различни инструменти и библиотеки предоставят възможност да се анализира Java код за различни цели. По време на сесията ще разгледаме различните възможности, които предоставят JavaParser и Eclipse JDT за изграждане на такива инструменти. Ще изградим сравнително прост, но завършен пример за статичен анализ на код с двата инструмента и ще сравним крайния резултат.

EDTECH

Миглен Евлогиев

VP of Information Security
Payhawk
🗓️ 30 май 2024
🕑 14:00-14:30
Какво те прави успешен Information Security специалист

В тази сесия Миглен Евлогиев ще ви запознае с възможностите за професионално развитие в Information Security сферата. Ще разберете какво е текущото състояние на пазара на труда за Information Security специалисти, какви са тенденциите за неговото развитие, каква подготовка ви е нужна, за да започнете кариерата си в сферата и какви технически и меки умения са необходими, за да се развивате успешно в нея.

EDTECH

Цвета Калейнска

Основател, Rila Global Consulting
🗓️ 30 май 2024
🕑 15:00-15:30
Изкуството и науката на Social Listening: как да използваме резултатите от пазарните проучвания в стратегията си?

В тази сесия Цвета Калейнска ще ви покаже как се анализират онлайн дискусиите, за да се изследва поведението, предпочитанията и настроенията на потребителите. Открийте отговорите на въпросите "Защо данните за потребителите са безценни", "Къде и как се събират?" и "Как определяме тенденциите?" в съвременния дигитален свят.

EDTECH

проф. Силвия Илиева и Радостин Митков

Директор / Младши изследовател
институт GATE
🗓️ 31 май 2024
🕑 10:00-10:30
Големите данни и изкуственият интелект - бъдещето в професионалното развитие

Директорът на институт GATE проф. Силвия Илиева и Радостин Митков - един от талантливите младши изследователи в екипа, ще разкажат за нарастващата роля на големите данни и ИИ и тяхното eфективно използване за създаване на работещи бизнес модели, продукти и решения в различни индустрии. Двамата ще представят перспективите от уменията за работа с технологиите за големи данни и възможностите за кариерно развитие в GATE.

EDTECH

Красимир Коцев

Основател, SoCyber
🗓️ 31 май 2024
🕑 11:00-11:30
Защита чрез атака – AI при управлението на уязвимости през 2024

В тази сесия Красимир ще представи няколко примера за успешни кибератаки в различни сектори. Ще говорим за това кои са ефективните методи за защита чрез атака и защо изкуственият интелект вече е неизменна част от защитата.

EDTECH

Дими Илиева

Chief Marketing Officer, myPOS
🗓️ 31 май 2024
🕑 13:00-13:30
Кариерни стратегии за жените в технологиите

Макар според Евростат България да е сред лидерите в Европа по отношение на жените в сектора на информационните и компютърните технологии, дамите често се сблъскват със специфични предизвикателства при изграждането на своята кариера в ИТ сферата. Тази тема ще разгледа ключовите стратегии, практики и нагласи, които могат да помогнат на жените да преодолеят предизвикателствата и да постигнат успех в технологичната индустрия.

EDTECH

Доброслав Димитров

Председател на УС
БАСКОМ
🗓️ 31 май 2024
🕑 14:00-14:30
Ще вземе ли изкуственият интелект работните ни места?

Напоследък все повече се обсъжда заплаха или предимство е изкуственият интелект. Навлизането му във всяка сфера на живота ни се случва с удивителни темпове. С Доброслав ще поговорим за страховете, предизвикателствата, но най-вече за възможностите, които предоставят новите ИИ инструменти и как да се адаптираме като хора, професионалисти и общество, така че да сме сред водещите в новата реалност.

EDTECH

Димо Димов

Vice-president Live Games, Gameloft
🗓️ 31 май 2024
🕑 15:00-15:30
Level up your Game! Кариери в Гейм индустрията

Включете се в сесията на Димо Димов, вицепрезидент в Геймлофт, за да разберете какви са перспективите, предизвикателства и кариерните възможности в гейм индустрията.

EDTECH

Интересувате се от участие като изложител?
Разгледайте условията за участие в това събитие или свалете нашата PDF брошура с всички детайли относно условията за участие.

Какво казват нашите участници?
🥳😍😎

Регистрирайте се за 1 минута

Една регистрация ви дава достъп до всички наши кариерни събития. Безплатно е, забавно е и може да промени живота ви!
партньорски Институции
No items found.
Ключови партньори
Медийни партньори
партньори