Цвета Калейнска

Основател, Rila Global Consulting
No items found.
Цвета Калейнска

За

Цвета Калейнска

Цвета Калейнска е международно признат телевизионен коментатор, консултант по SaaS и автор по темите за изкуствения интелект, технологиите и тяхното въздействие върху международното развитие и безопасност. Тя е основател на RILA GLOBAL CONSULTING, бутикова консултантска компания в Ню Йорк.

Калейнска е спечелила множество награди за работата си, включително сребърна награда Stevie за „Жени, помагащи на жени в световен мащаб“. Тя работи в тясно сътрудничество с Корпуса на мира, Европейската комисия и Европейската банка за възстановяване и развитие, като се фокусира върху създаването на безопасна онлайн среда за подрастващите, насърчаване на овластяването на жените и равенството.

Тя също така е отдадена на запазването и споделянето на българската култура, което я вдъхновява да създаде „The Story of Kukeri" - първата по рода си книжка за оцветяване, разпространяваща българското наследство и традиции в чужбина. Владее свободно английски, испански, френски и български език.

Tема на лекцията

Изкуството и науката на Social Listening: как да използваме резултатите от пазарните проучвания в стратегията си?

В тази сесия Цвета Калейнска ще ви покаже как се анализират онлайн дискусиите, за да се изследва поведението, предпочитанията и настроенията на потребителите. Открийте отговорите на въпросите "Защо данните за потребителите са безценни", "Къде и как се събират?" и "Как определяме тенденциите?" в съвременния дигитален свят.