Дими Илиева

Chief Marketing Officer, myPOS
No items found.
Дими Илиева

За

Дими Илиева

Дими Илиева е икономист по образование, маркетолог по професия и бизнес коуч по призвание.

Вече над 18 години разказва истории за брандове и хората зад тях. През последните 5 години участва активно и в създаването на успешната история на финтех компанията myPOS като Chief Marketing Officer.

Извън корпоративната си роля, Дими е и сертифициран бизнес коуч към Международната коучинг федерация (ICF). През последните години трупа професионален и житейски опит и като хоноруван преподавател по дигитален маркетинг, както и като съосновател на Women in Tech - Bulgaria.

Понастоящем продължава да бъде активен участник в инициативи и събития, подкрепящи женското предприемачество и менторството на младежи.

Tема на лекцията

Кариерни стратегии за жените в технологиите

Макар според Евростат България да е сред лидерите в Европа по отношение на жените в сектора на информационните и компютърните технологии, дамите често се сблъскват със специфични предизвикателства при изграждането на своята кариера в ИТ сферата. Тази тема ще разгледа ключовите стратегии, практики и нагласи, които могат да помогнат на жените да преодолеят предизвикателствата и да постигнат успех в технологичната индустрия.