С кои работодатели да се срещнем, когато имаме избор от 150?

С кои работодатели да се срещнем, когато имаме избор от 150?

Чувал ли си израза “нужни са ми 3 минути, за да преценя човека”? А мислил ли си дали и ти можеш да прецениш някого за 3 минути? Дали можеш да приложиш това при среща с работодател? Една проста сметка показва, че ако имаш 150 работодатели на кариерно експо и им отделиш по 3 минути - това прави общо 7 часа и половина. Хм… дали е добра идея да отделиш цялото това време?Ако и на теб ти се струва дълго, ще ти дам 151 лесни стъпки как да избереш правилните фирми, с които да се срещнеш! Първата от тях е да се регистрираш за Career Show 2019, а останалите 150 виж в списъка с топ компаниите, изложители на експото за квалифицирани кадри.

Списъкът с компании е наистина дълъг. Много от тях, а може би всички, могат да имат предложение за теб. Знаем, че времето ти е ценно и затова ти подготвихме 5 лесни стъпки за това как да избереш с кои компании да се срещнеш на Career Show:

Виж кои компании са в твоята сфера на дейност

Като човек, който иска да се развива, ти познаваш добре компаниите в твоя сектор на работа. Добре е да се запознаеш с дейността на компаниите, чиито имена не знаеш, за да научиш за новите възможности, които се откриват пред теб. За тази цел в сайта ни ще откриеш връзка към страницата на всеки един изложител, за да научиш повече за него.

Ориентирай се на картата

В деня на събитието можеш да си вземеш карта от регистрацията, за да знаеш къде точно стои всяка една от фирмите изложители, да си припомниш програмата и да научиш още интересни неща. След като си се запознал и си набелязал предварително компании, с които искаш да се срещнеш, ще можеш лесно да организираш “маршрута” си в зала Арена Армеец.

Планирай времето си

Career Show е много повече от събитие, на което да се срещнеш с работодатели и знаем, че и ти ще искаш да се включиш в програмата, защото е наистина интересна и полезна. Стараем се да организираме така нещата, че да можеш само за един час да се включиш ефективно във всички активности на събитието. Можеш да се срещнеш с работодатели, да се включиш в някоя от активностите в тематичните сцени и да ти остане време за едно кафе с HR-специалист или колега експерт, от които да почерпиш опит и полезна информация.

Твоето CV може да се срещне с повече фирми

Не забравяй, че задължителната регистрация ти дава възможност не само да посетиш Career Show 2019, но и твоето CV да стигне до компаниите. Ако времето ти е ограничено, не успееш да дойдеш или искаш да се включиш в повече активности в четирите сцени на експото - подреди приоритетно компаниите, с които да се срещнеш, а ние ще се погрижим твоето CV да стигне като визитка до останалите.

Социалните ни мрежи и сайта ни ще ти подскажат

Не забравяй да следиш социалните мрежи и сайта на Career Show. Не спираме да споделяме важна, интересна и много полезна информация. Именно там можеш да разбереш повече за изложителите, програмата и различните активности, които постепенно разкриваме. Това ще помогне в избора с кои работодатели искаш да се срещнеш и ще следиш актуалната информация, за да разбираш всичко навреме.Над 150 топ работодатели ще те очакват на 10 септември в зала Арена Армеец. Не забравяй да се регистрираш - напълно безплатна, но задължителна стъпка, която ще отвори вратата към нови възможности.

Регистрирайте се за 1 минута

Една регистрация ви дава достъп до всички наши кариерни събития. Безплатно е, забавно е и може да промени живота ви!