За да се включите в събитието, трябва да отговаряте на минимум 2 от следните 3 критерии:

Регистрация за посетители

Регистрацията за посетители е безплатна, но задължителна!
Тя е валидна както за изложението, така и за програмата.

Регистрирайте се!
(15 секунди)

Попълнете профила си!
(1 минута)

Получете одобрение
...иии ви очакваме!

Често задавани въпроси

Защо Career Show става хибридно?

Ние от Career Show целим не просто да следваме тенденциите, а да ги водим в страната ни. Събитията от последната година създадоха предпоставка да изпълним планираното от нас значително по-рано. Хибридното събитие ще даде възможност повече работодатели и кандидати да се включат от всяка точка на страната и света. От друга страна, ще ни позволи да проведем Career Show в най-добрия му вид, без значение от обстановката в страната.

Как да се регистрирам за събитието в Арена Армеец?

Регистрацията става за 1 минута от тук. След като попълните данните си, ще получите имейл с достъп до профила Ви, който можете да попълните, когато Ви е удобно и през каквото устройство желаете. Не забравяйте да попълните профила си, защото от това зависи достъпа ви до събитието. В него ще можете да отбележите и в кое събитие желаете да се включите – в Арена Армеец, онлайн или и двете.

Как да се регистрирам за събитието онлайн?

Регистрацията става за 1 минута от тук (същото място, където и за това в Арена Армеец). След като попълните данните си, ще получите имейл с достъп до профила Ви, който можете да попълните, когато Ви е удобно и през каквото устройство желаете. Не забравяйте да попълните профила си, защото от това зависи достъпа ви до събитието. В него ще можете да отбележите и в кое събитие желаете да се включите – в Арена Армеец, онлайн или и двете.

За мен ли е Career Show 2020?

Career Show 2020 е събитие с предварително одобрение и за се включите, трябва да получите потвърждение след направена регистрация и попълнен профил.
Това е така, тъй като събитието е насочено към квалифицирани кандидати, които амбицирано търсят начин да се развият и да чертаят своя професионален път.
Ето тук сме посочили и условията за участниците. Не се притеснявайте, няма нищо страшно! 🙂

Кои фирми ще присъстват?

Актуален списък на фирмите-изложители в Арена Армеец можете да разгледате тук. Скоро ще обявим и списъка с фирми-участници във втория онлайн ден.

Къде и кога ще се проведе събитието?

На 24 ноември 2020 г. Career Show 2020 ще се проведе в Арена Армеец, София. Ето тук може да се ориентирате за локацията. Спокойно можете да използвате паркинга на залата, а ако сте с градски транспорт, може да ползвате тролеи 4, 11, автобуси 1, 3, 5 и 6 до спирка „Спортна зала Арена Армеец“.
На 25 ноември 2020 г. Career Show 2020 ще се проведе онлайн чрез специална платформа, достъп до която ще получите след регистрация, попълнен и одобрен профил.

Има ли смисъл да се регистрирам, ако не съм сигурен дали ще мога да присъствам?

Да, определено! Ако искате CV-то Ви да достигне до фирмите-участници, то със сигурност Ви съветваме при регистрация да отбележите „Да“ на този въпрос. Дори да не успеете да присъствате/да се включите онлайн, ние ще изпратим CV-то Ви до тях и те ще могат да се свържат с Вас допълнително.

Какво да нося и как да се подготвя?

Нищо не е задължително, но за събитието в Арена Армеец Ви съветваме да носите визитни картички и/или копия на CV-то Ви, които да оставяте на работодателите, за да сте сигурни в осъществения контакт. Така помагате и на тях да Ви запомнят, а и да се свържат по-лесно с Вас в последствие.

Ако участвате в онлайн събитието, Ви съветваме предварително да се запознаете с компаниите, с които ви предстои среща, както и да си подготвите съвсем кратко представяне, с което да започвате разговорите.

Какво да облека?

Нито събитието в Арена Армеец, нито това онлайн нямат задължителен дрескод, затова Ви съветваме просто да бъдете себе си. Разбира се, не забравяйте и това, че Ви предстои среща с голям брой работодатели и трябва да направите добро първо впечатление.

За колко души важи една регистрация?

Вашата регистрация е единствено за Вас. Ако искате да се включите заедно с приятели, споделете им линка, за да се регистрират и те. 🙂

Какво мога да правя на събитието?

Career Show 2020 е още едно стъпало нагоре в кариерните събития и освен с над 200 работодатели от различни сфери, в Арена Армеец ще можете да се включите в лекции и дискусии спрямо теми в интересите Ви, както и в допълнителни активности, които самите работодатели подготвят. Вижте цялата програма тук.

Ако участвате в онлайн деня на 25 ноември, освен лични видео срещи с работодателите, ще можете да гледате и богатата онлайн програма. Нея ще обявим съвсем скоро.

Какво се случва, когато дойда в Арена Армеец?

Ще се срещнете с нашия усмихнат екип, който ще Ви чекира на входа, ще Ви ориентира на къде да се насочите, както и ще отговори на всичките Ви въпроси.

От какво мога да се възползвам на събитието в Арена Армеец допълнително?

На Ваше разположение ще има WiFi, безплатни вода, кафе и хрупанки, с които да заситите глада. Обособили сме и удобни кътчета за отдих, а при нужда – и за работа, да отметнете няколко задачи на лаптопа си.

Не изпускай нищо!

Научи първи за всичко кариерно, което предстои :)