Регистрация за посетители

Регистрацията важи и за двата дни на събитието.

Регистрацията е безплатна, но задължителна!

Регистрирайте се!
(15 секунди)

Попълнете профила си!
(1 минута)

Получете одобрение
...иии ви очакваме!

За да се включите в събитието, трябва да отговаряте на 2 от следните 3 критерии:

1. Професионален опит - минимум 2 години

2. Висше образование - минимум диплома за бакалавър

3. Чужди езици - отлично владеене на чужд език

Често задавани въпроси

Как ще се проведе Career Show 2021?

Career Show 2021 ще се проведе в хибриден формат в два последователни дни. На 29 септември 2021 г. в Sofia Event Center ще имате възможността да се срещнете на живо с водещите работодатели в България, а на 30 септември ще можете да се включите в Career Show 2021 изцяло онлайн от всяка точка на света.

Как да се регистрирам за събитието?

Регистрацията става за 1 минута от тук. След като попълните данните си, ще получите имейл с достъп до профила Ви, който можете да попълните, когато Ви е удобно и през каквото устройство желаете. Не забравяйте да попълните профила си, защото от това зависи достъпа ви до събитието.

За мен ли е Career Show 2021?

Career Show 2021 е събитие с предварително одобрение и за да се включите, трябва да получите потвърждение след направена регистрация и попълнен профил. Това е така, тъй като събитието е насочено към квалифицирани кандидати. Ето тук сме посочили и условията за участниците.

Кои фирми ще присъстват?

Актуален списък на фирмите-участници можете да разгледате тук.

Къде и кога ще се проведе събитието?

Събитието ще се проведе на живо на 29 септември 2021 г. в Sofia Event Center и изцяло онлайн на 30 септември 2021 г.

Има ли смисъл да се регистрирам, ако не съм сигурен дали ще мога да присъствам?

Да, определено! Дори да не успеете да се включите в деня на събитието на живо или онлайн, ние ще изпратим CV-то Ви до фирмите-участници и те ще могат да се свържат с Вас допълнително.

Как да се подготвя?

По време на събитието на живо ще трябва да се представите в най-добра светлина пред работодателите. Бъдете представителни и си подгответе актуална автобиография и контактни данни, за да улесните последващата си комуникация с работодателите.

За онлайн събитието Ви съветваме предварително да се запознаете с компаниите, с които ви предстои среща, както и да си подготвите съвсем кратко представяне, с което да започвате разговорите. Не забравяйте да тествате предварително микрофона и камерата си.

Какво да облека?

Събитието няма задължителен дрескод, затова Ви съветваме просто да бъдете себе си. Разбира се, не забравяйте и това, че Ви предстои среща с голям брой работодатели и трябва да направите добро първо впечатление. Ето защо, е добре да помислите внимателно за външния си вид.

За колко души важи една регистрация?

Вашата регистрация е единствено за Вас. Ако искате да се включите заедно с приятели, споделете им линка, за да се регистрират и те.

Какво мога да правя на събитието?

Career Show 2021 е още едно стъпало нагоре в кариерните събития и освен лични срещи с работодателите на живо и онлайн, ще можете да се включите в множество полезни активности, уъркшопи и лекции за успешна кариера и щастлив живот. Вижте цялата програма тук.

Как точно преминават онлайн видео срещите?

Ето тук можете да видите точно как протичат видео срещите.