За да се включите в събитието, трябва да отговаряте на минимум 2 от следните 3 критерии:

Регистрация за посетители

Регистрацията за посетители е безплатна, но задължителна!
Тя е валидна както за изложението, така и за програмата.

Регистрирайте се!
(15 секунди)

Попълнете профила си!
(1 минута)

Получете одобрение
...иии ви очакваме!

Често задавани въпроси

Как да се регистрирам?

Регистрацията става за 1 минута от тук. След като попълните данните си, ще получите имейл с достъп до профила Ви, който можете да попълните, когато Ви е удобно и през каквото устройство желаете.

За мен ли е събитието?

Career Show 2020 е събитие с предварително одобрение и за да присъствате, трябва да получите потвърждение след направена регистрация и попълнен профил.

Това е така, тъй като събитието е насочено към квалифицирани кандидати, които амбицирано търсят начин да се развият и да чертаят своя професионален път.

Ето тук сме посочили и условията за участниците.

Не се притеснявайте, няма нищо страшно! 🙂

За колко души важи една регистрация?

Вашата регистрация е единствено за Вас. Ако искате да дойдете заедно с приятели, споделете им линка, за да се регистрират и те. 🙂

Кои фирми ще присъстват?

Актуален списък на фирмите-изложители можеш да разгледате тук.

Трябва ли да се срещна с всички фирми?

Това изобщо не е задължително. Дори Ви съветваме предварително да разгледате списъка и да си набележите с кого най-много искате да се срещнете, за да сте напълно ориентиран, когато дойдете.

Къде и кога ще се проведе събитието?

Career Show 2020 ще се проведе на 24 ноември 2020 г. в Арена Армеец, София. Ето тук може да се ориентирате за локацията. Спокойно можете да използвате паркинга на залата, а ако сте с градски транспорт, може да ползвате тролеи 4, 11, автобуси 1, 3, 5 и 6 до спирка „Спортна зала Арена Армеец“.

Какво да нося?

Нищо не е задължително, но Ви съветваме да носите визитни картички и/или копия на CV-то Ви, които да оставяте на работодателите, за да сте сигурни в осъществения контакт. Така помагате и на тях да Ви запомнят, а и да се свържат по-лесно с Вас в последствие.

Какво да облека?

Събитието няма задължителен дрескод, затова Ви съветваме просто да бъдете себе си. Разбира се, не забравяйте и това, че Ви предстои среща с 200+ работодатели и трябва да направите добро първо впечатление.

Какво мога да правя на събитието?

Career Show 2020 е още едно стъпало нагоре в кариерните събития и освен с над 200 работодатели от различни сфери, ще можете да се включите в лекции и дискусии спрямо теми в интересите Ви, както и в допълнителни активности, които самите работодатели подготвят. Вижте цялата програма тук.

Има ли смисъл да се регистрирам, ако не съм сигурен дали ще мога да присъствам?

Да, определено! Ако искате CV-то Ви да достигне до фирмите-участници, то със сигурност Ви съветваме при регистрация да отбележите „Да“ на този въпрос. Дори да не успеете да присъствате, ние ще изпратим CV-то Ви до тях и те ще могат да се свържат с Вас допълнително.

Мога ли да бъда част от събитието дигитално?

Последвайте ни в социалните ни мрежи – ще бъдем там и онлайн през целия ден с актуални публикации и нашата телевизия на живо Career Show Live Studio. Ще научавате всичко актуално по време на събитието, както и да гледате интервюта с представителите на компаниите, където и да се намирате.

Какво се случва, когато дойда?

Ще се срещнете с нашия усмихнат екип, който ще Ви чекира на входа, ще Ви ориентира на къде да се насочите, както и ще отговори на всичките Ви въпроси.

От какво мога да се възползвам на събитието допълнително?

На Ваше разположение ще има WiFi, безплатни вода, кафе и хрупанки, с които да заситите глада.

Не изпускай нищо!

Научи първи за всичко кариерно, което предстои :)