Кое е първо - петзвездното клиентско обслужване, добрият маркетинг или успешната продажба?

Кое е първо - петзвездното клиентско обслужване, добрият маркетинг или успешната продажба?

За щастие не ни се налага да философстваме на тема от типа кое е първо - яйцето или кокошката. Когато говорим за успешни екипи и доволни клиенти, то няма нужда да се чудим кое е по-важно - петзвездното обслужване, добрият маркетинг или удовлетворяващите продажби. Защото те просто работят най-добре ръка за ръка. Доказано. 😉Точно за това ги събрахме в едно събитие, което ще се проведе на 30 ноември изцяло онлайн. Career Show: Marketing, Sales and Customer Service събира на едно място топ работодателите в страната с отворени позиции в сферите, едни от най-добрите професионалисти, както и топ специалисти в търсене на нови знания и кариерни върхове.

Какво предстои на 30 ноември?

Започваме точно в 9:00 ч. и платформата ни е отворена цял ден за всеки в Career Show общността чааак до 19:00 ч. Ако все още не сте част от нея - една бърза и безплатна регистрация ви дели от това: https://careershow.bg/register/ На събитието, освен да се срещнете онлайн с желаните от вас работодатели, ви очаква целодневна програма от едни от най-добрите професионалисти в сферите маркетинг, продажби и клиентско обслужване.

Програмата

Както винаги, на виртуалната сцена на Career Show имате възможността да станете част от лекции, дискусии и уъркшопи, представени от топ професионалисти. Ще преминем през сторителинг, employer branding, навиците на успешния маркетър, както и на добрия професионалист в клиентското обслужване. Разбира се, ще обърнем внимание на успешните продажби, както и на връзката между иновации, бизнес и маркетинг за успешна уеб стратегия.Специални гости в програмата са маркетинг консултантът Василена Вълчанова, проф. Христо Кафтанджиев, основателят на Market UP Вергиния Накова, Владимир Василев от “Истински мед” и много други.

Вижте цялата ПРОГРАМА

Работодателите

Осъществяваме събитието, благодарение на иновативния софтуер Evalato, който позволява не просто да се включите в желаните слотове от програмата, но и да си уговорите видео срещи с желаните работодатели. Трябва само да следвате 3-те стъпки:

  1. Направете си безплатна регистрация от сайта ни: https://careershow.bg/register.
  2. Попълнете профила си, достъп до който ще получите по имейл.
  3. Разгледайте работодателите, програмата и организирайте времето си за деня на събитието предварително. Не забравяйте да следите и за покани за интервюта от работодатели, които можете да приемате или отказвате спрямо желанието си.

Имате въпроси? Екипът ни е на разположение в чата на сайта - в долния десен ъгъл.

Запазете си 30-ти ноември и дайте глътка свеж въздух на кариерата си! Очакваме ви!

Регистрирайте се за 1 минута

Една регистрация ви дава достъп до всички наши кариерни събития. Безплатно е, забавно е и може да промени живота ви!