Левон Хампацумян, Силвена Роу и много други на сцената на Career Show 2021!

Левон Хампацумян, Силвена Роу и много други на сцената на Career Show 2021!

Програмата на събитието вече е тук и ще можете да се потопите в нея на 29 и 30 септември по време на тазгодишното издание на водещото експо за квалифицирани кадри в България. Тази година на Career Show 2021 ви очакват два дни напълно различна уникална програма, като на 29 септември ще е на живо в Sofia Event Center, а на 30-ти - изцяло онлайн.Научете актуалните тенденции в кариерното развитие, балансът работа-личен живот и вдъхновяващи истории за развитие от топ имената в българския бизнес и не само - Миролюба Бенатова, Левон Хампарцумян, Силвена Роу, Десислава Стоянова, Крис Захариев, Йордан Дъбов и много други.Нека ви разходим - какво ви очаква накратко?

Сесии за кариерно развитие

Дали се интересувате от кариерно развитие в България, или от конкретна професионална сфера, програмата на Career Show 2021 със сигурност ще ви е полезна. В нея ще откриете теми, свързани с кариера в ИТ, биомедицина, дигитален маркетинг и други, както и ценни съвети как да се заявите като млад професионалист.Включете се и в сесиите на видния банкер Левон Хампарцумян, на журналиста и тв водещ Десислава Стоянова, както и на шеф-готвача Силвена Роу. От тях ще научите личните им професионални истории и уроци, които със сигурност ще ви поучат за кариерния ви път.

Баланс работа-личен живот и личностно развитие

Темите за баланса работа-личен живот стават все по-широкообхватни и актуални, особено във време, в което home office-ът вече е новото нормално. Затова сме се постарали програмата на Career Show 2021 да е богата и на това и включва теми за ментално и емоционално здраве, повишаване на креативността, пътят към личното щастие и други.

Ако се интересувате от развитие в ИТ…

То тогава Tech темите са за вас. Сред тях ще намерите такива, които обръщат внимание на роботика, крипто, софтуерно инженерство, WordPress, финтех и други, водени от едни от най-добрите ИТ специалисти и представители на компании в страната ни, като Phyre, DevriX, PARA, NEXO, ERP.BG, HackConf и други.Вижте цялата програма тук.

И това е само част от всичко, което сме ви подготвили!

Включете се в Career Show 2021 на 29 и 30 септември и бъдете част от сесиите, които ви интересуват. А над 100 от топ работодателите в страната ще ви очакват за лична среща, за да си поговорите за кариерни възможности.

Регистрирайте се за Career Show 2021!Бърза и безплатна регистрация

Регистрирайте се за 1 минута

Една регистрация ви дава достъп до всички наши кариерни събития. Безплатно е, забавно е и може да промени живота ви!