Програма

Career Expo

150+ работодатели ще те очакват на единственото по рода си кариерно изложение за квалифицирани кадри!

Независимо дали предпочиташ кариера в малка или голяма фирма, частна или неправителствена организация, наложена или стартираща фирма – ние сме се погрижили да намериш това, което търсиш!

Main stage

На основната сцена на Career Show сме ти подготвили уникална програма, която ще промени възприятията ти за кариера! Кратки (максимум 20 мин), вдъхновяващи дискусии, които ще държат всички будни през целия ден!

Нашите специално подбрани лектори – професионалисти и инфлуенсъри от различни сфери, ни обещават супер преживяване!

Очаквайте скоро пълен списък с лектори

Life&Work Zone

Кариерата, здравето и щастието вървят ръка за ръка! Ето защо ще обърнем специално внимание на тази тема.

Подготвили сме вдъхновяващи активности и дискусии, които ще те заредят с огромно количество положителна енергия. Сигурни сме, че тук ще намериш отговори на много въпроси, свързани с крехкия баланс между кариера и щастлив личен живот.

Очаквайте скоро пълен списък с лектори

Campfire Sessions

Кратки, неформални представяния на топ работодателите в България, които ще засегнат актуални и интересни теми за своята индустрия и естество на работа.

Интересуваш се от конкретен работодател? Заповядай в тази зона, за да получиш „вътрешна“ информация, директно от компанията.

Очаквайте скоро пълен списък с лектори

Career Boost

В тази зона професионалисти по човешки ресурси ще дават индивидуални консултации на всеки желаещ!

Независимо, дали си в началото на кариерата си, или вече имаш богат кариерен опит, нашите кариерни консултанти ще ти дадат ценни съвети и насоки за бъдещето ти кариерно развитие.

Очаквайте скоро пълна програма

Employer Show Zone

Employer Show Zone е сред най-атрактивните зони на експото. В нея фирми-изложители ще развихрят въображението си, като аранжират местата си както преценят.

Изнесени офиси, разнообразни презентационни програми, уъркшопи, 3D визуализации и игри – тук дори ние не можем да кажем, защото предстои фирмите да ни изненадат!

Очаквайте скоро пълен списък с участници

Career Show TV

Няма да можеш да присъстваш? Не се притеснявай! Ние сме се погрижили всеки да може да се включи, дори и дистанционно!

Гледай уникалните ни кариерни предавания и интервюта на живо от събитието. Бъди в крак с кариерните тенденции и от разстояние!

Очаквайте скоро пълна програма

Career Show Run

Ела, за да покажем на всички, че здравето е неразделна част от успешната кариера! Нека потичаме заедно няколко дни преди големия кариерен ден!

Очаквайте скоро дата и място

Show must go on

Career Show 2019 ще завърши с грандиозно парти, на което ще свалим всякакво напрежение! Гарантираме нови контакти и супер преживяване.

Очаквайте скоро дата и място

Пишете ни

Не изпускай нищо!

Научи първи за всичко кариерно, което предстои :)