Може ли една песен да промени кариерата ми?

Може ли една песен да промени кариерата ми?

Заключвам вратата, викам асансьора и слагам слушалките. Денят ми започва с правилната песен. Едни 3 минути, които сякаш определят целия ми ден.Може ли наистина една песен да е толкова важна? А може ли за една песен време, същата от пътя към офиса, да променя кариерата си? В Международния ден на музиката натискаме “Play”, за да те надъхаме с една супер яка възможност.Както Били Айдъл избухна с парчето “Speed”, така и ние ти даваме точно 3 минути да се включиш в Speed Interviews - бързи интервюта за квалифицирани кадри с топ работодатели. Ако още не вярваш, че една песен време може да промени кариерата ти, ето няколко причини да се замислиш:

  • 3 минути са напълно достатъчни, за да чуеш най-важното за предложението, което работодателят има, и да му покажеш, че ти си правилният човек, който да наеме.
  • За общо 30 минути можеш да се срещнеш с 10 топ компании, които имат позиция точно за теб. И след това да избереш точно с коя искаш да продължиш разговора!
  • Сред фирмите на Speed Interviews има HR компании, срещата с които те свързва за 3 минути с 3, а може би 30 компании едновременно!
  • Изследване на Университета в Единбург твърди, че 3-минутните тренировки на ден са достатъчни за добрата форма и преодоляване на заболявания. Това са общо 180 секунди, които можеш да отделиш за твоята “добра форма” и да се изстреляш нагоре в кариерното развитие.
  • Регистрацията за Speed Interviews отнема само минута - тя е напълно безплатна, но задължителна от тук. А после дори ще ти остане време да доизслушаш песента, която си пуснал.

Очакваме те в София, Варна или Пловдив! Ела, за да се срещнеш с твоя нов работодател и не забравяй да си пуснеш любимата песен по пътя! :)

Регистрирайте се за 1 минута

Една регистрация ви дава достъп до всички наши кариерни събития. Безплатно е, забавно е и може да промени живота ви!