За да се включите в събитието, трябва да отговаряте на минимум 2 от следните 3 критерии:

22 – 31 октомври 2019

Регистрация за кандидати

Регистрацията за кандидати е безплатна, но задължителна!

Бърза регистрация

Местата за кандидати са ограничени!  Така че, побързай! Регистрирай се сега. А после ще получиш достъп до твой профил откъдето ще можеш да избереш конкретни събития и да качиш своето CV.

Минимум ангажимент

Speed Interviews са кариерни събития за заети хора. Отдели минимално време и поговори с десетки работодатели, предлагащи работа точно за теб!

Топ работодатели

Нашите събития се посещават само от топ работодатели, които предлагат квалифицирана работа. Отдели минимално време и ела да се запознаеш с тях!

Често задавани въпроси

Как да се регистрирам?

Регистрацията става за минутки от формата на тази страница. След като попълниш данните си, ще получиш имейл с достъп до профила ти, който можеш да попълниш, когато ти е удобно и през каквото устройство желаеш.

Регистрацията задължителна ли е?

Да! Регистрацията за всички наши събития е напълно безплатна за кандидатите, но задължителна. След като попълниш профила си (за който ще получиш достъп на мейла си), ние ще го прегледаме и ще върнем обратна връзка за достъпа ти до събитието.

За колко души важи една регистрация?

Твоята регистрация е единствено за теб. Ако искаш да дойдеш заедно с твои приятели, сподели им линка, за да се регистрират и те. 🙂

Кои фирми ще присъстват?

Актуален списък на фирмите-участници можеш да разгледаш тук.

Трябва ли да се срещна с всички фирми?

Форматът предполага да се срещнеш за 3-минутни интервюта с всяка от фирмите участници в твоето събитие. В случай, че нямаш желание да се срещнеш с някоя или пък срещата ви приключи по-рано от това време, молим търпеливо да изчакаш кръгът да приключи, за да продължиш към следващата фирма.

Къде и кога ще се проведе събитието?

Повече за датата и локация на всяко от събитията Speed Interviews можеш да разгледаш тук: https://careershow.bg/speedinterviews/.

Трябва ли да нося нещо за достъп?

Не. Нужно е да се представиш с името си. На входа нашият екип е възможно да те попита и за имейла ти, за да верифицира регистрацията ти.

Какво да нося?

Нищо не е задължително, но те съветваме да носиш визитни картички и/или копия на CV-то си, които да оставяш на работодателите, за да улесниш контакта.

Какво да облека?

Събитието няма задължителен дрескод, затова те съветваме просто да бъдеш себе си. Разбира се, не забравяй и това, че ти предстои среща с работодатели и трябва да направиш добро първо впечатление.

Как ще протече събитието?

Всеки работодател предварително заема своята маса. В началото на събитието кандидатите заемат своите места – всеки пред произволен работодател, а ние засичаме 3 минути. Когато изтекат, ще подадем сигнал и всеки кандидат се мести на съседната маса от негово дясно и отново засичаме 3 минути. И така, докато не се срещнеш с всички работодатели.

Какво ще представлява 3-минутното интервю?

Тъй като фирмите са много различни, няма точна формула. Съветваме те да помислиш за твоето съвсем кратко и фокусирано представяне, с което да започнеш разговора. Не пропускай и предварително да се запознаеш с фирмите участници от сайта ни тук: https://careershow.bg/speedinterviews

Как да се подготвя предварително?

Съветваме те, освен да прочетеш организационната информация, която ще ти изпратим, да се запознаеш с формата на събитието, но и с фирмите участници. Най-важното – помисли какво търсиш и кой е най-добрият начин да представиш себе си за кратко време.

Какво се случва, когато дойда?

Ще се срещнеш с нашия усмихнат екип, който ще те чекира на входа, ще те ориентира на къде да се насочиш, както и ще отговори на всичките ти въпроси. На входа ще получиш и пореден номер, който определя и приблизителния начален час на твоите интервюта, което също ще ти бъде съобщено.

Какви свободни позиции предлагат фирмите?

Тъй като не сме рекрутърска агенция, нямаме предварителна информация за отворените позиции на фирмите. Можеш да разгледаш техните сайтове, където те обикновено публикуват обяви.

Не изпускай нищо!

Научи първи за всичко кариерно, което предстои :)