Career Show 2020: Мерки за безопасност

Career Show 2020: Мерки за безопасност

През последните месеци работим усилено не просто да направим тазгодишното Career Show в Арена Армеец супер успешно и полезно за посетители и изложители, но и да се уверим, че можем да ви посрещнем в залата в безопасни условия. Ето всичко, което трябва да знаете относно мерките за безопасност на събитието.

Вход и check-in

ВАЖНО: Регистрацията за посетители на събитието е безплатна, но задължителна! За да улесните и съкратите времето си за вход, направете вашата от тук: https://careershow.bg/register/ и попълнете профила си.

  • Когато пристигнете, обърнете внимание на знаците, които указват пътя, по който да се движите, и дистанцията, която да спазвате.
  • Маските са задължителни на събитието, затова моля, носите вашата със себе си.
  • Единственото, което трябва да направите, преди да влезете в залата, е да имате регистрация и попълнен профил за участие. По този начин чекирането ви ще стане за минути.

В залата

  • Благодарение на домакините ни от Арена Армеец, разполагаме с над 4 дка площ, а схемата на събитието е изцяло съобразена с мерките за безопасност
  • Увеличихме разстоянието на коридорите на 4 м., за да сме сигурни, че има достатъчно място за физическа дистанция.
  • Разстоянието между всеки щанд е 1.5 м.

Хигиенни мерки

  • За да поддържаме висока хигиена, ще намерите дезинфектанти на ключови места в залата.
  • Честотата на почистване на залата е увеличена.

Нямаме търпение да се срещнем на 24 ноември в Арена Армеец!

Онлайн

Не забравяйте, че тази година Career Show е хибридно! На 25 ноември ще имате възможност да вземете участие и в онлайн изданието на събитието. Различна програма и различни работодатели ще ви очакват виртуално!*Екипът ни следи всички актуални мерки за безопасност, за да гарантираме спокойното провеждане на Career Show 2020.Последна актуализация: 6.10.2020

Регистрирайте се за 1 минута

Една регистрация ви дава достъп до всички наши кариерни събития. Безплатно е, забавно е и може да промени живота ви!