Кои са най-добрите работодатели на България за 2020

Кои са най-добрите работодатели на България за 2020

На 10 ноември 2020 бяха обявени победителите във водещите награди за най-добър работодател на България – Career Show Awards. Рекордните 326 кандидатури се бориха в 50 категории за престижната награда.Career Show Awards се връчват ежегодно и отличават най-забележителните успехи на компаниите в сферата на човешките ресурси и работодателската марка. Конкурсът отличава най-добрите практики в привличането, задържането и развитието на служителите и е витрина на бизнес климата у нас.

Победителите в Career Show Awards се определят от престижно експертно жури, състоящо се от доказани професионалисти в различни сфери, а публичен вот определя кой ще заслужи званието „Работодател на публиката“.Тази година най-много награди отидоха при SiteGround, PaySafe и Cash Credit.

Призът за най-добър работодател беше спечелен от Райфайзенбанк България, следвани от Paysafe и Филип Морис България.

Kaufland Bulgaria стана победител в категорията на Career Show Awards „Стратегия за управление на кризи“ - специална категория на Career Show Awards 2020, в която претендентите представиха своето виждане за рекция и справяне с кризисни ситуации като тази, предизвикана от COVID-19.

“Тази година е изключително сложна за бизнеса в глобален мащаб и много компании трябва да се справят с предизвикателства, пред които не са подозирали, че ще бъдат изправени. Всеки успех в тази насока заслужава да бъде отличен”, споделят организаторите.

SiteGround е големият победител в категориите „Стратегия „Здраве и уелнес“ и „Стратегия „Баланс работа и личен живот“, в които бяха представени стратегиите на компаниите за поддържане високата ефективност на служителите чрез подобряване на баланса между работа и личен живот - въпрос, който придоби първостепенно значение в условията на работа в локдаун и кризисна обстановка.„Поздравяваме победителите в Career Show Awards за заслуженото признание за усилията, които полагат в посока имплементиране на прогресивни и иновативни HR практики. Горди сме, че можем да дадем публичност на забележителните постижения на компаниите в развитието на работодателската им марка, мотивирането на техните служители и създаването на благоприятна, сигурна и безопасна работна среда.“, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.Всички победители в Career Show Awards 2020 можете да видите тук: https://careershow.bg/awards/winners/  С най-добрите работодатели на България ще можете да се срещнете по време на Career Show 2020 – водещото кариерно събитие в България. Career Show 2020 ще се проведе на 24 и 25 ноември изцяло онлайн. Регистрацията за събитието е безплатна, но задължителна.

Регистрирайте се за 1 минута

Една регистрация ви дава достъп до всички наши кариерни събития. Безплатно е, забавно е и може да промени живота ви!