Какво ще постигнеш за 55 минути на Career Show?

Какво ще постигнеш за 55 минути на Career Show?

Не вярваш, че можем да постигнеш много за по-малко от един час на Career Show 2019? Пусни хронометъра, защото те чакаме на 10 септември в Арена Армеец, където ще дадем старт на над 150 възможности за теб!Знаем, че времето ти е ценно, затова няма да ти отнемаме цялата обедна почивка. Дай ни само 55 минути и виж какво те чака. Ако все още се чудиш, регистрирай се тук и виж как всяка секунда е страхотна инвестиция за твоето развитие и вдъхновение. Предлагамe ти 5 стъпки за “изцеждане” на всяка капка от възможностите, които имаш за това време:

Дай им по 3 минути

Опитът ни показва, че 3 минути са достатъчни, за да проведеш ефективно интервю за работа. Избери твоите топ работодатели от списъка ни с изложители и се срещни с 18 компании само за 55 минути. Да, изборът е труден, предвид че на 10-ти септември ще те очакват над 150 топ компании, но не забравяй, че ние можем да ти помогнем твоето CV да стигне до останалите, с които не успееш да се срещнеш.

Първа крачка към втората среща

Чувал си, че първата крачка е водеща. Направи я, като се срещнеш с компаниите, които си избрал на живо и увеличи шансовете си за втора среща. 3-те минути, които ти предложих, са напълно достатъчни, за да си уредиш втората среща и да изстреляш кариерата си нагоре.

3в1 наистина е добра комбинация

Какво ще кажеш да имаш едно интервю, а зад него да стоят 3 компании или 5, а може би 50? Сред изложителите на  Career Show 2019 ще се срещнеш и с HR-компании, които могат да те свържат с много работодатели. Така с едно интервю ще покажеш колко добър кадър си пред цял списък от фирми, които да се свържат с теб. Така фирмите, с които правиш контакт на живо за 55 минути, стават в пъти повече.

Много повече от интервю

Career Show 2019 ти дава възможност да се срещнеш с над 150 компании. Личният ти контакт с тях е много повече от интервю. Тук е мястото да подходиш с конкретни въпроси, да представиш себе си по най-добрия начин и дори да надминеш твоето CV. Покажи 55 причини компаниите да предпочетат именно теб, не забравяй че ще има още над 2000 топ кандидати, които ще направят същото. Ще видиш, че всяка инвестиция в развитието ти си е заслужавала!

Остави следа

Добрата подготовка е много важна за постигане на отлични резултати. Виж компаниите, с които искаш да се срещнеш, подготви твоето CV, винаги е добре да го имаш в себе си, зареди се и с визитки - дори не подозираш колко добри контакти ще натрупаш за по-малко от час. Покажи на компаниите, че ти си топ кандидат и им напомни за себе си по най-добрия начин.Ще те очакваме на 10-ти септември! За да научаваш повече полезни неща около събитието, последвай ни във Фейсбук. До скоро!

Регистрирайте се за 1 минута

Една регистрация ви дава достъп до всички наши кариерни събития. Безплатно е, забавно е и може да промени живота ви!