Дайте “газ” на своята кариера в Career Boost на Career Show 2019

Дайте “газ” на своята кариера в Career Boost на Career Show 2019

Вече знаете, че на Career Show 2019 можете не просто да се срещнете със 150 от топ работодателите в България, но и да научите много нови неща, както и да завържете ценни контакти.Ето затова подготвяме не една и две, а цели 5 програми с теми от различни сфери на професионалното, личностното и бизнес развитието, за да може да участвате точно в тези, които ви пасват най-добре!Представяме ви зоната за кариерно развитие Career Boost - тук ще срещнете хора и теми, които ще ви помогнат да научите нещо ново и най-вече полезно за вашето професионално развитие и да се вдъхновите.Програмата започва в 11:30 ч. и всяка тема трае 20 минути - толкова че хем да ви е полезна, хем да ви спести време да се включите в няколко и да се запознаете с работодателите на изложението.

Малко повече за нашите страхотни лектори!

Георги Малчев

Георги е управляващ съдружник в агенцията за дигитален маркетинг Xplora. Той комбинира впечатляващ управленски, предприемачески и маркетинг опит, затова ще даде ценни съвети в посока как да управлявате личното си дигитално присъствие и защо това е толкова важно.

Тиа Станкова

Тиа е международен стайлинг консултант с повече от 17 години опит в сферата на облеклото и текстилния дизайн. С работата си помага на индивидуални клиенти и компании да изградят своя имидж, така че да презентират себе си максимално добре и да постигат повече. От нея ще може да научите повече за печелившите ходове в облеклото, така че да създавате добро първо впечатление, да съчетавате добре бизнес облеклото си спрямо сферата си на работа, както и повече за езика на тялото и облеклото.

Диди Добринова

Диди е партньор в агенцията the other half. Тя се занимава активно с бранд стратегии и развитието на международни и локални брандове до скоро в Publicis Groupe, където заема позицията Ръководител стратегии. Диляна има водеща роля в трансформацията на брандове като Еконт, А1, Mr. Bricolage, Кенар, Yellow Taxi, Примекс, Software Group. Представител е на българите, учили в чужбина, но избрали страната си за развитие, Диди е партньор в the other half и на 10 септември от нея в супер интересен уъркшоп ще може да научите как да изберете компанията, за която да работите. И дори да го приложите още на момента при срещата си с изложителите!

ХаХаХа ИмПро

ХаХаХа ИмПро е първата трупа за импровизационен театър в България, която на Career Show 2019 ще ви предизвика в импро клас! Не се притеснявайте, през техните импро занимания са преминали стотици ентусиасти и дори две кучета - в сигурни ръце сте. Ще симулирате и изпробвате, можете да грешите и да се проваляте, да ставате и да се изправяте - точният момент да предизвикате себе си! ХаХаХа ИмПро ще направят 2 класа.Споко, нещата не спират до тук! Очакват ви още супер интересни теми в тази и останалите 3 сцени на събитието и по Career Show TV - нашата онлайн телевизия на живо по време на Career Show 2019. Вижте цялата програма и по часове тук и не пропускайте най-интересното за вас!

Регистрирайте се за 1 минута

Една регистрация ви дава достъп до всички наши кариерни събития. Безплатно е, забавно е и може да промени живота ви!