Иновативната кариерна общност за топ таланти “Career Show” вече e тук

Иновативната кариерна общност за топ таланти “Career Show” вече e тук

След като събитията на Career Show се утвърдиха като водещи кариерни проекти за квалифицирани кадри, естественото продължение беше да изградим общност. Такава, която събира в себе си квалифицирани кадри от различни сектори и дава възможност целогодишно да инвестират в своето кариерно и личностно развитие. Не можем да опишем радостта си от това, че кариерната общност за топ таланти на Career Show вече е факт!

Общността на Career Show ще бъде вашето място за развитие, надграждане на уменията и нови кариерни възможности. Като част от общността, всеки един участник в Career Show може да се включи в ежемесечни активности, насочени към различни аспекти на професионалното развитие и пълноценния личен живот. Предвидили сме събития за кариерен растеж, здраве и спорт, баланс работа-личен живот, лидерство и управление и много други!

Защо да се присъедините?

Career Show със сигурност е кариерното събитие на годината! Освен лични срещи с водещите работодатели на България и Европа, ежегодно се стараем да предоставим на всички посетители пълноценно изживяване, наситено с позитивни емоции, полезни съвети и добри примери. Кариерната общност на Career Show е нашият начин да превърнем това изживяване в целогодишен устрем към развитие и усъвършенстване и да помогнем на участниците да намерят своето признание и да разгърнат своя потенциал!

Програмата

Разгледайте предстоящите събития - подготвили сме по нещо за всеки:

  • Специализирани събития - независимо дали сте програмист, или се занимавате с маркетинг и реклама, ние ще Ви представим актуалните възможности за кариерно развитие във вашия сектор!
  • Здраве, спорт и щастлив живот - от топ специалисти в областта ще разберете повече за здравословния начин на живот, как да съчетаете физическа активност с работа на бюро и как да почивате пълноценно
  • Лидерство и мениджмънт - участвайте в интерактивни сесии и активности за развитие на управленските умения, управление на хора и висш мениджънт!

Платформата

За постигане на максимална интуитивност и персонализация на изживяването на всеки един участник в общността, Career Show работи в колаборация с Evalato - водеща клауд-базирана платформа за управление на виртуални събития, награди и общности. Платформата е съобразена с индивидуалните интереси и търсения на участниците. Всеки един може да зададе подробни филтри, за да открие точните възможности за себе си максимално бързо и лесно. Възможността за добавяне на потвърдените видео срещи и избраните дискусии и активности в личен календар осигурява ефективна организация на времето и спестява часове търсене на подходящи предложения.

Какво получавате:

Като част от кариерната общност на Career Show имате ексклузивен достъп до:

  • Стотици онлайн лекции, дискусии и консултации
  • Професионален кариерен коучинг с топ специалисти
  • Проактивен контакт с водещи работодатели
  • Лични видео срещи с избрани от вас фирми
  • Целогодишни виртуални кариерни събития
  • Водещото кариерно експо в България - Career Show 2021

Как да се присъедините:

Всеки желаещ може да се присъедини към общността Career Show за квалифицирани таланти чрез бърза и абсолютно безплатна регистрация тук: https://careershow.bg/register/Не се колебайте - станете част от кариерната общност за топ таланти “Career Show”!

Регистрирайте се за 1 минута

Една регистрация ви дава достъп до всички наши кариерни събития. Безплатно е, забавно е и може да промени живота ви!