Career Show 2021: Какво се случи и какво предстои?

Career Show 2021: Какво се случи и какво предстои?

Съвсем накратко:

  • Два дни
  • Над 100 работодатели
  • Над 4000 участници
  • Две напълно различни програми

А сега малко по-дълго:

Няма да крием, че екипът ни очакваше това събитие с голямо нетърпение. След 2 години без физически събития не просто успяхме да осъществим Career Show 2021 успешно в Sofia Event Center, но и продължихме с втори онлайн ден веднага след това. За поредна година си доказахме, че доброто планиране, организацията, сплотеният екип и професионализъм са в основата на успеха.И така, Career Show 2021 отново се открои като водещото експо за квалифицирани кадри в България. Доказват го не само цифрите и интересът към събитието, но и положителната обратна връзка, която получихме от над 90% от работодателите. Те споделят, че са изключително доволни от организацията преди и по време на събитието, както и че са успели да срещнат кандидати, с които ще продължат комуникация и след събитието.

Благодарим на доброволците!

Говорейки за организация, тук е моментът да благодарим на всички доброволци, които се включиха в деня на събитието. За нас е щастие, че освен полезно събитие, Career Show 2021 е чудесно място за младежи да “надникнат зад кулисите” на организацията на такъв мащабен проект. Благодарим за отговорността, отдадеността и усмивките, които внесохте!

А програмата?

Два дни в напълно различна програма. Всъщност, програмите са 3 - две, които се осъществяват едновременно на събитието на живо, и една на онлайн деня.И тази година акцентирахме върху теми за кариерно развитие, баланс работа - личен живот, нови технологии и личностно развитие. Разпределени по тематика, представени от едни от най-добрите професионалисти в сферите си в страната ни, програмата и в двата дни се радва на голям интерес.

Добрата новина е, че ако случайно сте пропуснали програмата в онлайн деня на Career Show 2021, можете да гледате записите в профила си, до който сте получили достъп след регистрация. А, ако все още нямате регистрация и не сте част от Career Show общността, никога не е късно да се присъедините от тук: careershow.bg/register/ .Повече снимки от събитието в нашия Facebook тук.

Какво следва?

Календарът на Career Show за 2021 не приключва! Предстоят ни още 2 супер полезни онлайн събития, които ще ви впечатлят не само с програма, но и възможността за лични видео срещи с работодатели.

PRODUCTIVITY на 28 октомври

Програма, специално насочена към това как да работим продуктивно, умно и ефективно и, разбира се, как да предотвратим burnout. Всичко това и още много в онлайн програмата на събитието, достъпна чрез профила ви след безплатна регистрация тук: careershow.bg/events/productivity.

Career Show - Marketing, Sales and Customer service на 30 ноември

Специализирано онлайн събитие, насочено към професионалисти в сферата на маркетинг, продажби и обслужването на клиенти. Включете се и научете новите тенденции в сферите, както и полезни насоки за кариерно развитие. И, разбира се, уговорете си онлайн срещи с работодатели, които търсят именно в маркетинг, продажби и обслужване на клиенти. Очаквайте скоро повече информация!

Career Show 2022 на 20 и 21 септември 2022 г.

Водещото експо за квалифицирани кадри в страната вече е с дата и за следващата година. През 2022 г. Career Show отново ще е в два дни - един на живо в Sofia Event Center и един изцяло онлайн. Така че - запазете си 20 и 21-и септември догодина.

А какво е Career Show общността?

Ето това е нещо, от което си струва да сте част! Ако все още не сте. 😉 Нещо съвсем малко, като бърза регистрация и попълнен профил, ви дават достъп до необятно онлайн съдържание от лекции и кракти обучения на теми, свързани с кариерно развитие, баланс работа - личен живот, нови технологии, ИТ и личностно развитие. Да не забравяме и пропуска за цялата програма на Career Show през годината - включително и горните събития.Иновативната платформа, с която работим, отваря вратите и за лични предварително уговорени видео срещи с работодателите по време на месечните ни събития.Какъв по-добър начин да сте в крак с възможностите за развитие в страната, а топ работодателите да са на един клик? Научете повече в нашия Instagram тук и, ако все още нямате регистрация - какво чакате?! 😉

Следвайте ни!

Career Show е и в социалните мрежи - Facebook, LinkedIn и Instagram! Стремим сме да сме максимално полезни във всички наши канали, така че не забравяйте да ни последвате и там, за да сте в крак с новите събития, както и да научавате интересна информация.Ако пък искате първи да научавате всичко покрай Career Show - нюзлетърът ни е вашето място. Абонирайте се от тук: careershow.bg/newsletter/.

Регистрирайте се за 1 минута

Една регистрация ви дава достъп до всички наши кариерни събития. Безплатно е, забавно е и може да промени живота ви!