Career Show 2020 е утре!

Career Show 2020 е утре!

По-малко от 24 часа ни делят от старта на водещото кариерно събитие в България - Career Show 2020 ! През тази година ще сме заедно в цели два дни - 24 и 25 ноември изцяло онлайн.

Попълнихте ли профила си?

За да получавате и изпращате покани за срещи и да станете част от програмата на събитието, е нужно да се регистрирате и да попълните информацията в профила си. Така че, ако все още не сте го направили, днес е моментът. Дайте възможно най-пълна информация, за да увеличите интереса към вашия профил.

В колко започваме?

Иновативната платформа за видео срещи, която ще се използва за пръв път в България, позволява на работодателите и кандидатите да провеждат лични видео срещи с помощта на специална мачмейкинг технология. Официалната ни програма започва утре (24 ноември) в 9:00 часа и приключва в 18:30 - проследете програмата и в двата дни на събитието. Тъй като основната идея на Career Show е срещи между работодатели и кандидати, вие имате собствена програма със срещи, която можете да следите в таб Agenda. Не забравяйте в нея да добавяте и лекциите, които ви интересуват.

Подгответе се

Въпреки че събитието е онлайн, е много важно да се подготвите. Разгледайте отново списъка с участници и се уверете, че сте изпратили покана към тези, които ви интересуват. Тя трябва да е приета, за да се счита за потвърдена. За всеки разговор е добре да имате подготвен скрипт с основни въпроси, които искате да зададете. Също така, не забравяйте, че това са видео срещи и представителният вид е също толкова важен, колкото и на физическа бизнес среща.

Бъдете навреме

Това са бизнес срещи, ето защо е много важно да бъдете навреме. Уверете се, че спазвате графика си. Няколко минути преди срещата, отидете на меню "Agenda". Намерете срещата, която предстои, и натиснете бутона "Start a meeting". Той ще се активира 5 минути преди срещата.

Програмата

В допълнение към провеждането на видео срещи организаторите на сме подготвили професионална програма с високо качество и полезно съдържание - лекции и дискусии за професионално и личностно развитие, иновации в новите технологии, тенденции в IT сектора, хоби и развлечения. Включвайки се в програмата, ще можете да чуете вдъхновяващи истории и полезни съвети от доказани в своята област професионалисти като журналиста и преподавател по публична реч Анна Цолова, продуцентите Иван и Андрей, основателя на ARC Academy Антони Христов, психолога Ани Владимирова и други утвърдени експерти.Програмата на събитието се случва със специалното съдействие на партньорите на събитието Launchee - пространство в сърцето на София, създадено специално за виртуални и присъствени събития. Студиото за запис, обработка и живо излъчване на Launchee разполага с технология и екип, чрез които превръщат онлайн събитията във впечатляващи, ангажиращи и стойностни изживявания. Целта на проекта им е да създаде цялостна екосистема за генриране на споделяне на идеи, знания, ноу-хау и иновации.Участието в събитието е напълно безплатно, но регистрацията е задължителна от тук: Регистрация

Регистрирайте се за 1 минута

Една регистрация ви дава достъп до всички наши кариерни събития. Безплатно е, забавно е и може да промени живота ви!