Ваня Митева

Президент
Австралийската Emdr Асоциация
No items found.
Ваня Митева

За

Ваня Митева

За Ваня

Ваня Митева е консултант психолог на частна практика с 15 години опит и повече от 15 хиляди часа терапия с клиенти.Тя е възпитаник на Университета в Окланд, Нова Зеландия.Като терапевт Ваня е работила в първичното психично здраве, психиатрични диспансери, и в психиатрични отделения. Основен фокус на нейната практика е травмата във всички форми. Тя провежда клинични консултации и супервизия на психолози (България, Нова Зеландия, Австралия).

В допълнение на клиничната практика Ваня осигурява Клиничен контрол в XtraPsychPlus, организация осигуряваща редица психологически и психиатрични услуги (Нова Зеландия).Тя е избрана за Директор в Управителния съвет на EMDR (Eye Movement Desensitisation and Reprocessing) Асоциация Австралия през 2014 - 2016 и 2019 – 2022.През периода 2020 – Януари 2022 тя е Президент на EMDR Асоциация Австралия. Понастоящем тя е член на Комисията по стандарти и акредитация към EMDR Асоциация Австралия.Ваня е акредитиран обучител по EMDR терапия (Австралия). Тя също така разработва и провежда надграждащи обучения по различни теми на комплексното психическо здраве и специфични терапии, представени на английски и български език.

Tема на лекцията

Career Show Expo 2023

Травми на работно място

Ваня ще разкаже какво означава термина „Травма на работно място“ и ще даде примери за различни видове травми на работното място. Тя ще даде полезни съвети как да се подходи в такива ситуации и ще коментира върху избора на кариера и мотивите за смяна.