The Business Institute

No items found.
The Business Institute

За

The Business Institute

The Business Institute е катализатор на бизнес умения. Организира отворени обучения под формата на работилници, майсторски класове, бизнес програми в областите: мениджмънт, финанси, маркетинг, продажби, предприемачество и иновации. Предоставя трейнинг решения по поръчка и мениджмънт консултантски услуги.

С обучение чрез преживяване те предизвикват потенциала на участниците за високи професионални скокове и инициативи за позитивна промяна, бизнес и личностно израстване, повишаване на ефективността, иновиране. Форматът на работилниците на Института включва работа по конкретни реални казуси на участниците и клиентите, холистична перспектива при решаването им, дискусии с изявени практици гост-говорители. Форматът на обученията е присъствена, онлайн, blended learning.

Водещи на работилницата ще бъдат Светлан Станоев, Основател и старши фасилитатор в The Business Institute, и Петя Попова, Асоцииран фасилитатор в The Business Institute и HR Director в GemSeek.

Tема на лекцията

Career Show Expo 2023

Аз и отношението ми към парите - Работилница за финансова грамотност

Дали при планиране на личния бюджет или в професионалното си ежедневие, всеки се сблъсква с предизвикателството за управление на пари. Различните хора имат различно отношение и естествена предиспозиция към финансите и тяхното управление. Чрез интерактивна игра ще разгледаме как въз основа на отношението към парите, различни профили хора управляват парите си и как можем да “хакнем” профила си за по-добро управление на финансите - както в личен, така и в професионален план.