Теодора Лилова

No items found.
Теодора Лилова

За

Теодора Лилова

За Теодора

Теодора има повече от 15 години опит в управление на клиенти и екипи, ИТ проекти и продажби. През това време е отговаряла за наемането на хора с различни профили и умения и в различни сфери от бизнеса – програмисти, тестери, мениджъри проекти, обслужващи в клиентски центрове с различни нива на езикови и клиентски умения, мениджъри на клиентски центрове, мениджъри на екипи и на смени, хора, които отговарят за качеството на обслужването, асистенти по продажби и маркетинг и консултанти по продажби и маркетинг.

Благодарение на опита Теодора е добила много добра представа за това какво е качествено CV и кои CV-та се отхвърлят на първо сито, кои са основните точки, които се наблюдават при преглед на първоначалните документи и кои са въпросите и подходите при провеждане на интервю.Освен професионалната си квалификация, е натрупала опит в кариерните консултации и коучинг сесии, които прави ежедневно за клиенти и приятели. От началото на 2017 година е сертифициран Life Purpose Coach: коуч, който е подготвен със знания, похвати и материали да помага на клиентите си да открият призванието си.

Tема на лекцията

Хюман дизайн и кариерата

Включете се в сесията на Теодора, за да научите повече за хюман дизайн и как темите, които изследва хюман дизайн биха могли да ни бъдат полезни в кариерния път. Ще научите как хората общуват, как обработват информация, начините, по които взимат решения. Разберете къде е силата ви, къде сме рецептивни, как можем да учите, да бъдете повлияни и да натрупате мъдрост.