Теодора и Мартин

A1
No items found.
Теодора и Мартин

За

Теодора и Мартин

За лекторите

Теодора Караязова е специалист „Търговско обучение“ в отдел „Привличане на таланти, обучение и развитие“ на А1 България. В компанията е от 5 години, като е била част от магазинната мрежа, а в момента отговаря за въвеждането в работата, обучението и развитието на новите търговци в А1.

Мартин Филев е мениджър „ICT решения и иновации“ в А1 България. Има близо 10 годишен опит в телеком индустрия с фокус върху корпоративните продажби, управлението на проекти и системната интеграция. Работи по предоставянето на високотехнологични услуги за бизнеса, като ИТ инфраструктурни решения (IaaS, PaaS, SaaS), решения за киберсигурност (DDoS защита, NG Firewall, WAF, DLP, SIEM), Cloud услуги, системи за видeонаблюдение с интелигентни аналитични функции, решения за умни градове.

Tема на лекцията

Дигитални услуги и решения за модерния свят

Влезте в дигиталния свят на А1 с Теодора и Мартин, които ще разкажат как технологичните решения достигат до клиентите на компанията, кои са хората в А1, които участват в процеса, какъв е техният начин на работа и какво им помага да се развиват.