Стойчо Стоев и Теодора Христова

HR Partner Specialist / Recruiting Specialist
Accenture Bulgaria
Стойчо Стоев и Теодора Христова

За

Стойчо Стоев и Теодора Христова

Стойчо Стоев има над 16 години опит в областта на човешките ресурси. Работил е в сектора на информационните технологии и услугите, предоставяйки експертиза в дейности по внедряване на процеси и програми, консултиране, управление на персонала и организационно развитие. Притежава бакалавърска степен по психология и магистърска степен по организационно поведение и консултиране на организацията.

Теодора има над 8 години опит в областта на подбора на кадри. Има бакалавърска степен по психология от СУ „Св. Климент Охридски“. Професионалната й кариера започва през 2015 г. в агенция, занимаваща се с подбор на среден и висш мениджмънт и след това продължава в една от най-големите аутсорсинг компании в България. Преди да се присъедини към Аксенчър, Теодора е била ключова част от екипа на водеща американска застрахователна компания. Притежава богат опит с цялостния процес по подбор, както и с планиране и изпълнение на стратегии за набиране на персонал, разработване и изнасяне на обучения и оптимизация на процеси.

Tема на лекцията

Career Show Expo 2023

The future of work: Какво търси работодателят на бъдещето и къде съм аз?

Какви се тенденциите в бъдещето на работата? Как работодателите могат да отговарят на това, което търсиш ти? Какви нови умения ще ти бъдат необходими и как компаниите могат да подготвят служителите си да бъдат в крак с бъдещето?

Екипът на Аксенчър ще ви разкаже как променя пазара на труда, прилагайки едни от най-добрите световни практики у нас. Ще научите какво е да бъдеш част от глобална компания, която има за цел да ви подготви за бъдещето и неговите предизвикателства.