Стоян Стоянов

Управител
Оттобок Манюфекчъринг България
Стоян Стоянов

За

Стоян Стоянов

Стоян Стоянов е опитен мениджър с над 15 години успешен управленски опит в няколко международни производствени компании. Притежава магистърска степен по Химия и Управление на качеството, което му осигурява широк спектър на инженерни познания в областта на производството и качеството. Той има доказани умения да управлява сложни проекти и да постига поставени цели в предизвикателни срокове.

Стоян Стоянов се отличава със своята страст към работата. Той силно вярва, че удовлетворението от работата е ключов фактор за постигане на успешна и устойчива кариера. През годините той се е доказал, като ефективен лидер, който играе важна роля с личния си пример за мотивирането и развитието на своя екип.

Tема на лекцията

Career Show Expo 2023

Устойчиво развитие или как да постигнем удовлетворение в кариерата си

Стоян ще представи ключовите аспекти на устойчивото развитие на една компания и личното удовлетворение от кариерата. Ще обсъдим съгласуването на фирмените и индивидуалните ценности, балансирането на личния и професионалния живот, предизвикателствата и успехите и доколко е важно продължителното учене и стремежът към непрекъснато усъвършенстване. Ще споделим примери от японската Lean философия и нашия личен опит. Ще разгледаме стъпките за постигане на желаното удовлетворение, как да изследваме личните интереси и страсти и да определим какво наистина ни вълнува, за да се приведем в съответствие с нашите цели. И не на последно място, ще разгледаме създаването на удовлетворяваща и успешна работна среда.