Спасимира Котулова

No items found.
Спасимира Котулова

За

Спасимира Котулова

За Спасимира

Спасимира е директор CQA и управител на клона на flatexDEGIRO в София. Работи във финтех компанията от 5 години, като в това време успява да развие дейността по контрола на качеството от следене на удволетвореността на клиентите след отправени запитвания до пълен поглед върху клиентското преживяване. Ориентирана към резултати, страхотна в изграждането на екипи и развитието на хора, Спаси има силен афинитет към технологиите и всякакви възможни автоматизации, следвайки lean методологията.

3 неща с които се гордее:

- страхотният екип, с който работи;

- как с flatexDEGIRO успяват да дадат възможност на над 2 милиона потребители в 18 европейски държави да направят първите крачки към своята финансова независимост;

- възможността да помогне на своите колеги да израстнат в професионален и личен план.

Tема на лекцията

От Junior до Директор за 5 години

Спасимира ще разкаже как за по-малко от 5 години във флатексДЕГИРО става директор, започвайки от стартова позиция. Ще сподели своя опит за това как финтех може да промени живота ви. Какво е финтех и защо е важен в днешното общество? Кои са ключовите фактори за успех в тази индустрия. Как финтех индустрията може да ви помогне да постигнете финансова независимост и по-висок стандарт на живот? Защо да изберете финтех за своята кариера и какво може да ви предложи финтех индустрията?