София Йотова е кулинарен архитект и създател на Foodie Boulevard – практичен пътеводител в кухнята, който помага на съвременния зает човек да се грижи за здравето си с удоволствие. След успешна корпоративна кариера в международна IT компания, през 2017 София преживява тежък бърнаут, който я отблъсква от корпоративните среди и я тласка към непредсказуемото трасе на предприемачеството с мисия.
Гарантира ли ти външната валидация на труда ти лично удовлетворение и усещане за пълноценен живот? Мит ли е феноменът „бърнаут“ или е логично последствие от начина, по който масово градим кариерите си в днешния свят на 100-часови работни седмици и проверяване на служебната поща в 2 през нощта? Отговорите на всички въпроси са коренят в един фундаментален принцип: докато печелиш чужди битки, винаги ще бъдеш губещ.