Сергей Пунчев и Елица Димитрова

No items found.
Сергей Пунчев и Елица Димитрова

За

Сергей Пунчев и Елица Димитрова

За Сергей

Сергей, предприемач и креативен директор, е специалист с над 15 години опит в областта на игрите. Работил е като Lead UI Artist за небезизвестното заглавие The Sims към ЕА Games, както и за редица други успешни проекти. През 2017 Сергей основава Studio PUNCHev, една от най-големите компании в Централна и Източна Европа, насочени към аутсорсинг на качествен UI/UX дизайн в сферата на гейминга. През 2021 създава и Rubico Games - компания, фокусирана над разработването на собствени игри с красив арт и забавен и уникален геймплей.

За Елица

С 10 години опит в областта на игрите, Ели е старши продуцент в Studio PUNCHev - едно от най-бързо развиващите се UI/UX студиа в Централна и Източна Европа. След като завършва художественото си образование започва работа като художник на персонажи в гейминг индустрията, но постепенно се развива в generalist. Желанието да стане експерт нинджа в нещо я отвежда в Студио PUNCHev, където овладява тайните на дизайна на интерфейс. От младши UI/UX дизайнер до старши продуцент, тя е работила по множество клиентски и лични проекти.

Tема на лекцията

Как да кандидатстваме за работа в компания за игри

През последните години гейминг индустрията набира все по-голяма сила благодарение на разнообразието, което предлага и нарастващата достъпност на устройства и платформи. Нуждата от талантливи хора, които да дърпат напред индустрията и да се грижат за забавлението на милиарди хора, също се засилва. Сергей и Ели ще ви дадат малко know-how, за да ви помогнат да откриете мечтаната работа в необятната сфера на игрите.