Петър Дяксов

No items found.
Петър Дяксов

За

Петър Дяксов

За Петър

Петър Дяксов професионално се занимава с онлайн търговия от 2009 година и с дигитален маркетинг от 2011 година.Началото на 2015 година основава пловдивската дигиталната агенция Tendrik. А 2019 година поставя началото на обединяването на агенцията с дигитална агенция SEOMAX, където той става управляващ съдружник и маркетинг директор. Агенцията предлага цялостни дигитални решения за бизнеси от различни сфери на дейност - изработка на уебсайтове и онлайн магазини, дизайн и брандинг, цялостен онлайн маркетинг, реклама в Интернет и SEO оптимизация с над 400 успешни проекта и екип от над 30 души в Пловдив, София и Варна.

Основател и управител на онлайн магазина за оригинални маркови парфюми - fragrances.bg и съосновател на онлайн магазина за маркови часовници - timedix.bg, работещи и на чужди пазари. Партньор в още няколко онлайн магазина. Част е от Digital4 Foundation, където участва в организацията на конференции в България и чужбина. През свободното си време се занимава с организирането на различни обществени и социални инициативи като част от международната неправителствена младежка организация JCI Bulgaria. Често взима участие или провежда обучения и семинари за предприемачество, бизнес, маркетинг и личностно развитие. Партньор и лектор в ИТ академията IMG IT Academy в Пловдив.

Tема на лекцията

Ефективни маркетинг канали за онлайн търговия

Включете се в сесията на петър, за да разберете кои са ефективните канали за онлайн търговия в България и как да изберете правилните канали за вашия онлайн магазин. В сесията си Петър ще сподели и полезни съвети и насоки за повече продажби онлайн.