Мария Семова

Мениджър „Снабдяване и Плащания“
Coca-Cola HBC
No items found.
Мария Семова

За

Мария Семова

Мария започва своята кариера в Кока-Кола Хеленик България преди 11 години. Заемайки различни роли през годините и разширявайки функциите си, Мария придобива значителен опит с фокус върху дигиталната трансформация и автоматизация в своята сфера. Мария успешно управлява ключови проекти и процеси, и отговаря за оптимизации с цел увеличаване на ефективността на разходите и клиентско удовлетворение чрез подобряване на услугите.

От 2018 г. насам с високо ниво на ангажираност поема ролята на Мениджър „Снабдяване и плащания“ като се съсредоточава в развитието на хората и екипите, за които отговаря, влагайки своята енергия, отговорност и доверие. Желанието за развитие, сигурността и подкрепата са сред основните мотиви за успешното ръководене на високоефектнивни и ангажирани екипи, споделя Мария.

Tема на лекцията

Career Show Expo 2023

Свят на възможности

Мария вярва, че всеки има отговорността да избере своята посока, ниво на ангажираност и какво може да промени в себе си, около себе си и възприятието си за околната среда, за да достигне желаната цел. В своята сесия тя ще представи кариерна пътека, презентирана чрез личен пример, и послание за многото възможности и широко поле за изява.