Максим Бехар

Изпълнителен директор
M3 Communications Group, Inc.
No items found.
Максим Бехар

За

Максим Бехар

Максим Бехар е световноизвестен експерт по PR, предприемач, журналист, дипломат и възпитаник на Харвард Кенеди. Книгата му "Световната PR революция" е класирана сред Топ 3 на най-добрите PR книги на всички времена от Book Authority. Бехар е основател и главен изпълнителен директор на водещата българска PR компания M3 Communication Group, Inc., ексклузивен партньор на Hill+Knowlton Strategies.

Максим е бивш президент на ICCO, сега председател на ICCO International Growth, също така международен член на PRCA, президент на асоциацията World Communications Forum в Давос, Швейцария, и член на консултативния съвет на един от най-влиятелните европейски университети ENGAGE.EU. Максим Бехар е и Почетен Генерален консул на Република Сейшели в България.

Tема на лекцията

Career Show Expo 2023

Трите "S" на успеха

Може да ви се стори твърде общо, но няма как да направиш нещо успешно в този живот ако нямаш поне мъничко блясък в очите. За Максим Бехар, световен експерт в областта на комуникациите и мениджмънта, това обаче е само началото. Без съмнение - необходимото начало. Ето защо, именно този блясък винаги е бил неговият основен критерий при избор на свои колеги в компанията.

С опит в бизнеса над 30 години, а преди това и в журналистиката, Максим често споделя, че обича да измисля правила, дефиниции и закони, които му помагат да управлява една от водещите PR компании в България, а и в Европа, помагат и на неговите колеги да работят по-сплотено и много по-креативно. Един от тези закони е този на Трите "S", наистина измислен от него и - както той казва - все по-актуален в днешно време. Какво се крие зад тази абревиатура, както и много истински истории от бизнеса и срещите му със световни лидери, мнението му за Поколението Z и много други интересни неща  ще научите по време на срещата с Максим Бехар.