Лилия Попганчева

No items found.
Лилия Попганчева

За

Лилия Попганчева

За Лилия

Лилия София Попганчева е психотерапевт и аналитик. Работи в рамките на аналитичната и психодинамична парадигма с тийнейджъри и възрастни. Провежда психологическииндивидуални, партньорски и родителски консултации, умствени тренировки за спортисти и скрининг на деца в предучилищна възраст. Член е на Българското общество по групова анализа и групови процеси (Акредитиран психоаналитичен обучителен институт) и наБританската трансперсонална асоциация (British Transpersonal Association).

Сферите, в които специализира, са себепознание, овладяване по време на кризисни периоди, страхове, самота, паник атаки, депресивни състояния, загуба, травми, трудности във взаимоотношенията, прегаряне (burnout), изграждане на усещане за благосъстояние.Лилия е автор и водещ на психологическия тренинг-част от семинара “План да бъда” на Фондация “МС-Мога сам”, обучител на семинари за родители и на семинари за меки умения.

Обучена е в психодрама метод (НБУ), индивидуална и групова психоанализа (Виенски университет “Зигмунд Фройд”), метода Soul Detective Work (енергийна психотерапия), mental game coaching (спортна психология, Peak Performance Sports), рейки, дихателни имедитативни техники.Работи на български и английски език.

Tема на лекцията

Отвъд стереотипите за лидерство - видове и стратегии

В своята сесия Лилия ще ви помогне да придобиете или надградите познания за видовете лидерство отвъд стереотипите, и защо трябва да бъдат интегрирани в работния процес за повишаване на ефективността. Ще чуете практически съвети как да разпознаете лидерските качества в себе си и да постигнете висока ефективност в екипа.