Левон Хампарцумян

Банкер
Банкер
No items found.
Левон Хампарцумян

За

Левон Хампарцумян

За Левон Хампарцумян

Левон Хампарцумян е български банкер. От 2001 г. до май 2019 г. е главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на „УниКредит Булбанк“, председател на Асоциацията на банките в България (АББ) и член на УС на БОРИКА.През 1997 г. е избран за почетен консул на Канада в София като заема позицията и по-късно, с изключение на периодите, през които е на длъжности в държавната администрация.

През 2001 г. става главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на „УниКредит Булбанк“. Той е и заместник–председател на Управителния съвет на БОРИКА и председател на Управителния съвет на Асоциацията на банките в България.

Понастоящем е и член на Управителния съвет на Института за пазарна икономика, председател на Настоятелството на СУ „Св. Климент Охридски”, член на Настоятелството на Висшето училище по застраховане и финанси и член на Настоятелството на City University of Seattle в България.Неотдавна става заместник-председател на Управителния съвет на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ).

Tема на лекцията

Career Show Expo 2023

3-те урока на Левон Хампарцумян

В тази сесия Левон Хампарцумян ще ни разкаже за своя път във финансовия свят и какъв е неговият ключ към успеха. През какви препятствия е преминал и кои са 3-те най-ценни урока, които е научил – всичко това и още ценни съвети за света на бизнеса, ще научим по време на лекцията на успелия банкер.