Кристина Ескенази

Председател
Биотехнологичен и здравен клъстер
No items found.
Кристина Ескенази

За

Кристина Ескенази

За Кристина Ескенази

Кристина Ескенази е председател на Биотехнологичен и Здравен Клъстер, член на Управителните съвети на Клъстер Изкуствен Интелект България, КРИБ - Конфедерация на работодателите и индустриалците в България, и Българско Бионаучно Общество и е част от управлението на Български Иновационен Форум (БИФ). Изявява се и като ментор и водещ на редица събития за предприемачество и стартъп култура, Национално контактно лице  е по Хоризонт Европа в клъстер Здраве, и е член на редица европейски и международни мрежи.

Tема на лекцията

Career Show Tech 2023

Как новите технологии променят начина ни на работа и кариерно развитие

Включете се в тази сесия, за да научите как технологиите влияят на различни индустрии и как можете да се адаптирате към тези промени, за да останете актуални към пазара на труда. Ще разгледаме предизвикателствата и възможностите, които възникват от технологичната трансформация, включително потенциала за повишаване на ефективността, производителността и иновациите.

Кристина ще разкаже защо е нужно да балансираме уменията и силните си страни с тези на машините и как това може да доведе до нови и интересни кариерни възможности. Тя ще разгледа потенциалните рискове, свързани с тази трансформация, като например изместването на работни места и необходимостта от преквалификация и повишаване на квалификацията.