Крис Захариев

влогър
режисьор
No items found.
Крис Захариев

За

Крис Захариев

За Крис Захариев

Крис Захариев е млад влогър и режисьор, роден и израстнал в София. От 6 години развива своя YouTube канал с над 85,000 абоната, който се различава с вдъхновяващите послания, които комуникира през него.Работил е по рекламни кампании с брандове като Visa, Lufthansa, Telenor, Discovery Channel, Jacobs и други. Създател и на уеб-сериала "Да Се Изгубиш Нарочно" - документално приключение сред най-затънтените селца в България, за който печели наградата "Будител На Годината" през 2018 г., както и наградата "Най-вдъхновяваща личност" от TOYP Bulgaria през 2019 г.

През 2020-та година е номиниран и печели престижната наградата "Стоян Камбарев: Полет в изкуството" за своите късометражни филми и онлайн проекти. През септември 2020 представлява България като част от младежкото жури на международния Кино Фестивал във Венеция.Като режисьор филмите му са номинирани за множество международни фестивали. Обича залезите, БДЖ и неразказаните истории. Вярва, че младите хора са бъдещето на България и е готов да докаже, че съществува креативно решение на всеки проблем.

Tема на лекцията

За всеки проблем си има мост

Независимо дали като предприемачи, артисти, или просто хора - ние се сблъскваме ежедневно с проблеми от всякакво естество в нашата работа и живот. Крис обаче силно вярва, че за всеки проблем има креативно решение. Хеговата работа като режисьор, digital storyteller, влогър и дизайнер много често се състои именно в това да намира решение на даден проблем и да построява мост до него. В своята сесия, Крис ще сподели своя личен опит за дигиталния storytelling, младежката аудитория и нестандартните решения.