Краси Георгиев и Венелина Величкова

Основатели
Chair UP
No items found.
Краси Георгиев и Венелина Величкова

За

Краси Георгиев и Венелина Величкова

За Краси

Краси е треньор и ултрамаратонец. Известен е с благотворителните си бягания, свързани с кампании за набиране на средства за спортни лагери на онкоболни деца. Инициативата с негово участие „36 часа“ привлече огромен медиен интерес (над 160 публикации) и събира близо 20 хил. лв. за каузата.Основен организатор на кампанията е “all6”, а Димитрина Сивкова е част от екипа. Краси е първият българин участвал и финиширал успешно в посочваното за най-тежко състезание по бягане в света – „Badwater“ в Долината на смъртта. Той има реализирани над 60 маратона (42 км) и 30 ултрамаратона (над 100 км) на места от Арктика до Камбоджа, легендарния „Маратон на пясъците“ и ултрамаратона „Бразил 135+“.

Краси започва да бяга на 30-годишна възраст, когато е пушач с наднормено тегло и изключително нездравословен начин на живот. Въпреки това той бързо открива, че иска да се занимава с този спорт, постепенно се увлича по бягането и увеличава дистанциите. Така достига до състезанията с ултрадълги дисциплини, които малко хора в света са успявали да завършат.В момента е насочил усилията си към благотворителни инициативи и мотивирането на повече хора, които да започнат да водят по-здравословен и удовлетворяващ начин на живот.

За Венелина

Венелина е специалист по дигитален маркетинг и PR, организатор на събития и кампании, както и автор на статии, свързани с активен начин на живот.Създател и основен двигател на “all6” – агенция за дигитален маркетинг и PR, специализирана в популяризацията на спортни събития, компании, личности и продукти. Основен акцент са дейностите, свързани със спортове като бягане, колоездене, водни спортове и други. Венелина е PR на Краси Георгиев, както и основен организатор на кампаниите “36 часа” и пилотното издание на CHAIR UP – “Fasten Seat Belts”. Тя стои в основата на концепцията CHAIR UP, отговаря за цялостната организация и популяризация на инициативата, за нейното развитие, както и за разработването на корпоративни програми. Венелина е и човекът, дал името на CHAIR UP.

Tема на лекцията

Career Show Expo 2023

Brain food. Как чрез физическа активност на работното място да бъдем по ефективни и фокусирани

Как да увеличим енергията си без кофеин, да останем фокусирани и ефективни и в натоварени дни? Енергизиращи техники, трикове за мозъчна стимулация и концентрация чрез движения на тялото, с които да постигнем по-добри резултати по време на работа. Упражнения, които активират веществата в мозъка, наречени „фактори на растежа“ и така ни помагат за създаването на нови мозъчни клетки и установяване на нови връзки между невроните, за да учим и запаметяваме по-ефективно.