Катя Димитрова

No items found.
Катя Димитрова

За

Катя Димитрова

За Катя Димитрова

Катя Димитрова е съосновател и управляващ партньор на Интерпартнерс (www.interpartners.bg) - водеща независима комуникационна група с три собствени бранда: Интерпартнерс (креативна и дигитална агенция), ИнтерИмидж (www.interimage.bg) (корпоративни комуникации и Employer Branding), Медиа Кемп (медиа стратегии и нестандартни рекламни формати). Групата работи у нас и на още 8 пазара в региона със собствена партньорска мрежа SEEnthesis (www.seenthesis.com). През 2022 компанията отбелязва своята 30-годишнина и е единствената българска комуникационна група с толкова дългогодишен пазарен успех.

Катя е консултант на редица международни компании и публични институции в сферата на изграждане на работодателска марка и развитие на таланти, нейна лична мисия е да развива млади хора и да ги стимулира да се развиват кариерно в България. Щастливо омъжена, има син и дъщеря студенти.

Tема на лекцията

Да превърнем екипа в убеден и силен посланик на работодателския бранд

В своята сесия Катя ще ви въведе в тайните на репутацията на топ работодателя - какво е важно за служителите, какво ги мотивира и задържа, как да градим емоционална обвързаност на бранда с тях; кои са новите канали за комуникация на работодателски имидж. Ще получите и полезни насоки за успешното управление на взаимотношенията вътре в компанията - значението на информацията; целеполагане; управление на очакванията.