Камелия Мончева

Delivery readiness manager (ЕМЕА)
Hewlett Packard Enterprise
No items found.
Камелия Мончева

За

Камелия Мончева

За Камелия

Камелия Мончева има над 13 години опит в ИТ сферата. Започва в Hewlett Packard Enterprise през 2009 година като мениджър на партнъори. Бизнесът, който управлява тогава, е свързан с поддръжката на персонални компютри и принтери.По-късно кариерата й поема към управлението на хора. Преминава през лидерство на ралзични по портфолио и демография екипи. През този период ръководи трансформации на екипите и имплементиране на нови роли, както и трансфериране на съществуващи такива от западна Европа в България.

От 5 години оглавява вътрешнокорпоративната ресурсова група HPE Women at Work Bulgaria, която подкрепя професионалното и личностно развитие на жени в ИТ индустрията. През 2019 година, благодарение на своите всестранни успехи и принос, е отличена с глобалната награда на Хюлет Пакард Ентърпрайз за жени таланти - Women’s Excellence Award.Камелия има бакалавърска степен по икономика, както и две икономически магистърски степени. Завършила е програма „Implementing Winning Strategies“ към Columbia Business School и Акредитирана Коучинг Програма към International Coaching Federation (ICF).

Tема на лекцията

Career Show Expo 2023

Дестинация: Успех

Живеем в постоянно и бързопроменящ се свят, който налага бизнеса и компаниите, от които сме част, да направят своя избор - адаптация към иновациите или бърз край. Промяната тръгва от нас, служителите. Ние непрестанно се усъвършенстваме, учим се от грешките си и надргаждаме постигнатото с все по-бързи и все по-уверени темпове. Камелия ще ви докаже, че да вървим напред и нагоре в глобална компания, имайки комфорта да живеем в собствената си страна, близо до семейство и приятели, е уникална възможност, каквато има и в България.