Ивайло Кунев

No items found.
Ивайло Кунев

За

Ивайло Кунев

За Ивайло Кунев

Ивайло Кунев има главозамайващ опит в управлението, търговията и обученията и е един от водещите бизнес консултанти в България. Той изминава пътя от консултант-продавач до търговски директор на няколко водещи, български компании, след което прави рязък кариерен завой и използва натрупаните опит и знания като бизнес консултант, лектор и обучител.След като преминава през професионален бърнаут, той създава и прилага Stretch системата, за да постига своите професионални и лични цели и да живее пълноценен живот, в който има време за важните за него неща.

Ивайло Кунев е едни от най-добрите български майстори в изкуството на разказването на истории. Автор на уникалната аудиокнига “Забравените истории на България: 7 урока за лидерство”. Иво е партньор и консултант в една от най-големите компании за развитие и обучение в България - In Your Hands, а също така е и водещ консултант в областта на Retail-a и комплексните В2В продажби.

Tема на лекцията

От бърнаут до баланс - уроци от практиката

Професионално прегаряне - мит или факт. Чуйте личната история на Ивайло Кунев. Включете се в неговата сесия и научете още какво е стрес и професионално прегаряне; кои са признаците и симптомите на стреса; каква е разликата между стрес и прегаряне и какви са причините за прегаряне. Научете повече за стратегиите за справяне с прегарянето, личната карта за баланс и психологията на личната ефективност - нашата RAS система.