Иван Атанасов и Корнелия Венева

Uber Engineering София
No items found.
Иван Атанасов и Корнелия Венева

За

Иван Атанасов и Корнелия Венева

Иван Атанасов, Site Lеаder на Uber Engineering София

Иван има нaд 20 гoдини oпит в технологичната индустрия, 14 от които са на лидерски позиции. Към Uber се присъединява през 2018, лидер е на офисът в България и екипите, които се занимават със създаване на FinTech технологиите опосредстващи издаването на финансови документи за движения на пари между Uber и техните партньори.Преди Uber, Иван е работил за софтуерния гигант SAP. Там той е водил екипи отговарящи за SAP Application Server (платформа за приложения), използвана в различни сценарии от голяма част от Forbes 500 компаниите. Иван е завършил “Компютърни науки” във Факултета по математика и информатика на СУ “Св. Климент Охридски” и е сертифициран коуч от Ериксън Коучинг Интернешънъл.

Корнелия Венева, Старши програмен мениджър на Uber Engineering София

Корнелия е професионалист с повече от 20 години опит в областта на изграждане и прилагане на стратегии за развитие на хора. Като част от екипа на Uber Engineering София, тя отговаря за преживяването на хората и работодателската марка. Предишният ѝ опит е свързан с управление на HR функцията в големи международни и български компании с над 1000 човека България и основните й задачи са били свързани с растеж на компаниите и трансформацията им. Заедно с екипите си, Корнелия е носител на редица награди: HR-мениджър, HR-екип и HR-проект. Тя е сертифициран коуч и треньор по теми свързани с личностно и лидерско развитие.

Tема на лекцията

Career Show Expo 2023

Спортът и кариерата - какво е общото между тях?

За да постигнеш успехи в спорта или да спечелиш в състезание, ти трябват комбинация от умствена нагласа и развитие на определени качества и умения. Разбира се, и малко късмет винаги помага. През призмата на личния си успешен опит в професията и в любителския и професионалия спорт, Иван и Корнелия ще разкажат как подготовката за едно състезание е сходна с изгражданаето на впечатляваща кариера и кои са нещата, които ще ви направят успешни и в двете.