Искра Банкова

No items found.
Искра Банкова

За

Искра Банкова

За Искра

Искра Банкова e сертифициран консултант по кариерна промяна и професионално ориентиране по международната програма GCDF. Практиката й се базира на портфолио от коучинг техники и методи, които надграждат уменията, придобити в магистърската степен по „Трудова и организационна психология.“Искра има 15+ години опит, осем от които на мениджърски роли, в корпоративния HR и подбор на персонал.

Професионалният ѝ път включва дългогодишна работа в международни компании от телеком и IT сектора: Yettel, Paysafe Group, GTT. Последните две години заема позицията „Talent Management Director“ в консултантска агенция Valuety HR и паралелно води тренинги и 1:1 консултации за професионално ориентиране и управление на кариерната промяна като “Career Change and Development Counsellor” (частна практика).

Tема на лекцията

Как да направим успешна кариерна промяна?

Понякога стигаме до етап, в който усещаме, че удовлетворението от работата ни е спаднало или дори напълно изчезнало. Някои хора се примиряват и остават в роли и компании, които не харесват. Други започват прибързано да кандидатстват и да сменят позиция след позиция, опитвайки се да открият какъв тип работа им приляга. Разочарование, фрустрация, спад в самочувствието са последствията от тези (без)действия.Изборът на нова професионална посока обаче може да е добре управляван и структуриран процес. В кариерното консултиране се прилагат разработени модели, които помагат на хората да изберат ново амплоа, което е в унисон с тяхната същност и стремежи. В сесията на Искра ще научите повече за стъпките и техниките, които могат да ви преведат успешно през този процес.