Илиян Димитров

No items found.
Илиян Димитров

За

Илиян Димитров

За Илиян

В последните 2 години Илиян е на позицията мениджър „Дигитална трансформация“ в А1 България. В тази си роля той помага на бизнеса и техническите звена да включат повече от клиентската гледна точка в работата си и така заедно да предложат най-добрите преживявания на потребителите.Преди това Илиян е бил основател на стартъп и има опит в различни индустрии, а в момента е и хоноруван преподавател в НБУ, където помага на студентите да мислят стратегически и практически да създават иновации.

За Георги

От близо 4 години Георги ръководи Agile екипи в А1 България, като част от дигиталната трансформация на компанията. Фокус в работата му е интеграцията на Big Data, анализ на данни, изкуствен интелект и автоматизация на процеси в различни бизнес области за постигане на цялостна промяна в начина на работа на организацията и предоставяне на още по-висока стойност за клиентите. Зад гърба си Георги има повече от 18 години опит в анализа на данни и управлението на продукти и системи в различни организации.

Tема на лекцията

Дигитална трансформация: Сблъсък на два свята

В среда на революционни промени е изключително важно за бизнеса да може да се трансформира бързо. Използването на модерни технологии не е само въпрос на иновации, а и на оцеляване. По време на сесията на Илиян Димитров и Георги Велев ще обсъдим значимостта на взаимодействието между двата свята – физическия и дигиталния, за постигане на трансформация.