Емилиян Френчев и Христо Шомов

Vericco
No items found.
Емилиян Френчев и Христо Шомов

За

Емилиян Френчев и Христо Шомов

За лекторите

Емилиян Френчев започва бизнеса си с виртуална реалност преди 10 години в България, но го развива в Германия. Заедно със семейството си се връща обратно в България в края на миналото лято. Главен виновник е за разработването на един от най-добрите софтуери за виртуални турове за компанията Vericco, на която е ко-създател.

Повече от 13 години Христо Шомов работи в сферата на видео производството: TV продукции, реклами и музикални видео клипове. През последните 5 години създава съдържание за виртуална реалност. Продуцира първия български VR музикален клип и първата голяма рекламна кампания с виртуална реалност. Стои зад създаването на повече от 50 проекта с VR и AR (добавена реалност), както и компанията Vericco, в която е партньор на Емилиян.

Tема на лекцията

Как VR ще промени начина, по който комуникираме?

В темата "Как VR ще промени начина, по който комуникираме?" ще ни демонстрират силата на virtual reality (VR) и влиянието, което има над общуването между хората. Ще си отговорим и на въпросите - Как модерно да представим и позиционираме компанията, в която работим чрез VR? Как да използваме технологията VR за формиране и укрепване на работния екип? и др.