Чудомира Дернева и Николай Иванов

No items found.
Чудомира Дернева и Николай Иванов

За

Чудомира Дернева и Николай Иванов

За Чудомира

Чудомира Дернева е в аутсорсинг индустрията от 10 години. Началото на кариерата й започва като Senior Engineer, а към момента е мениджър на един от най-големите глобални проекти в Алорика България. Има опит в сферата на Project Management и продажбите.

За Николай

Николай Иванов е ръководител на един от първите проекти, отворили в единствената европейска локация на Алорика. Преди да стартира своята кариера, Николай е бил 9 пъти шампион на България в колоезденето и балкански шампион за 2011. Амбицията, спортният му дух и лидерски качества са перфектна комбинация и доказателстовото за това е, че през 2020 беше отличен за един от най-добрите ръководители за Алорика.

Tема на лекцията

История за спорта, успеха, неуспеха и едно ново кариерно начало в аутсорсинг индустрията от агент до Мениджър ключови клиенти

Николай Иванов ще започне лекцията с неговия опит като спортист-кололездач на професионално ниво, за усилието и цената на успеха, както и на неуспеха. Спортната дисциплина и постоянство са едни от качествата, които са необходими за ръководенето на екип в аутсорсинг индустрията по време на пандемия. Чудомира Дернева ще продължи лекцията като разкаже за собствения си опит, който е вече над 10 години в този сектор. Започва като агент и към момента е Мениджър ключови клиенти в един от най-глобалните проекти в Алорика. През годините на кариерно развитие ще разкаже за опита, който е придобила при работа с клиенти и различни компании, срещите с хора и развитието на професионално и личностно ниво.