Борис Георгиев

No items found.
Борис Георгиев

За

Борис Георгиев

За Борис

Борис Георгиев е един от съоснователите на SalesPRО, както и на Out2Bound - агенция за продажби в ИТ сектора.За последните 5 години компанията му е интервюирала над 1000 създатели на технологични компании и е работила с над 200 от тях в Европа, Скандинавия и Северна Америка. За заслугите си в сферата на бизнеса, е отличен с наградата на Forbes 30 под 30.Като съосновател Борис отговаря за иновациите в Out2Bound и подобряването на процесите на компанията.

Ежедневно е ангажиран с проследяване на новостите в сферата на продажбите и с голям интерес споделя, че няма нищо по-вълнуващо от това постоянно да се учиш, тестваш наученото и в резултат на това - да помагаш на бизнесите в България да са по-добри.Учил е в УНСС бизнес и икономика на човешките ресурси, Управление на ИТ Проекти в НБУ и Предприемачество в Канада. Обиколил е над 30 държави и като ментор в различни програми е работил с над 100 технологични стартъпи от Западна Европа.В свободното си време Борис се занимава с кросфит и кара колело. Също така е любител на контактните спортове. Тази негова любов към спорта му е помогнала да свали от 143 до 97 кг за година и половина.

Tема на лекцията

Дигитални продажби

Включете се в сесията на Борис, за да научите повече за принципите на модерния търговец. Разберете що е то дигитални продажби и как да се откроите от останалите. Борис ще ви даде и примери от практиката, които ще ви помогнат да разберете спецификите и потенциала на имейл, Linkedin и телефон като канали за растеж на бизнеса.